2020 HKU MStat PT

60 回覆
4 Like 4 Dislike
我見佢都係寫3十幾個
你點知佢今年收多佐人
7 8 月先出
拖成半年
冇問technical嘢 pt會問下關你份工嘅嘢
我written test 問過都係話pt收3十幾個
咁都好d
上年好似無收咁多個
得十分鐘,趕到PK
in得都收😂
竟然,我當初仲諗住佢面試針鋒相對咁會唔收我
利申:讀緊
上年info section 我問佢都係話30個左右for pt
本身佢寫20幾 可能收多左
師兄讀緊Mstat ft 定pt?
PT
d野難唔難?
TA:the introduction course is much easier than the one of bachelor

但我冇時間溫
其實我都驚讀pt冇時間溫,咁師兄你個班幾多人左右,多數都係做左幾年野?
睇咩course有啲十幾個有啲三十個
同啲同學仔唔太熟,但眼見尚算聯合國,未係全部支那人
好驚 in咗一個星期都未收到offer
個人經驗係等咗12日先收到offer
我上年係幾日出unofficial
PT 已收到offer
我諗今年pt應該冇支那人掛
我考written 果陣問過監考個人話果晚考既全部都係香港人
恭喜恭喜,想問下interview都係go in? thx
Mstat 單對單 最緊要準備一下你份工同mstat有咩關係 同埋點解會揀呢個program
急招補習義師幫手足!

「你發夢 我補習」義補計劃
就黎考DSE,亦愈黎愈多因為參與運動而犧牲左學業嘅學生手足搵我哋平台求助

最新受助學生數字將近300,但我哋嘅義師數量真係嚴重不足,特別新界區嗌哂救命

希望各位在讀大學生/ 教育界人士/ 讀書叻叻豬嘅連登兒女幫幫手!
行唔到上前線,都起碼救下啲學生

詳情:
[你發夢 我補習]我既願望就係入大學既全部係手足
https://lih.kg/1784478

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞