我想問樂天電腦

98 回覆
1 Like 6 Dislike
假win唔係犯法咩而且我連win10既碟都冇
家用犯條毛法咩 海關鬼會入你屋企查
上window個網插隻4gb手指咪有得download window 10
白痴一問,會唔會有毒?
官網點會有毒
Win10免費?
重點係條key。佢免費開放俾你下載個windows,但都要key active 返
我就係冇
上網買條key唔算好貴
另外用其他方法active就唔知你啦
但為左windows 買舊唔值嘅野返黎,真係貼錢買難受

Btw 有人自稱係某間鋪買機送正版windows. 但事主事後發現係翻版
愈講我愈驚
我都仲睇緊其他巴打問果啲,因為除左主機仲要換mon
Win7升win10隨機板免費上,到依家都仲上到,唔鍾意既就買key

BTW唔識最好自己學,問人,人地伏9你都仲得
睇緊其他巴打問人果啲post
今晚睇下點7升10,我7條key唔知仲搵唔搵到
升級,老翻都升得
要搵下條7key,果時甩左冇痴返係機身
7喜人呢
都話唔駛
就咁dl都得?今晚上去試下,唔係屋企
法奧 飛馬 香港終端
Window 10 上官網下載 一個月後有水印都冇所謂 就冇問題
1 x AMD Ryzen™ 5 3600
價錢:$1,549

1 x ASUS TUF B450M-PRO GAMING Micro-ATX
價錢:$670

1 x ADATA XPG GAMMIX D10 16GB (2 x 8GB) DDR4 3600 Mhz C18
價錢:$650

1 x Seagate Barracuda® ST4000DM004 4TB 3.5
價錢:$749

1 x ADATA XPG SX8200 Pro 256GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$405

1 x ASUS Dual GeForce RTX™ 2060 OC Edition 6GB GDDR6
價錢:$3,020

1 x Antec NeoEco Gold Zen Series 600W 80Plus Gold
價錢:$579

1 x AeroCool Bolt RGB Window ATX (三風扇版本)
價錢:$399

1 x ASUS VX24AH 23.8" 2K Monitor
價錢:$1,999

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,100
https://www.faroll.com/customize#MTcyOCwxOTU0LDIxMTQsMjExOSwyMjM5LDIyODgsMjUwNCwyNTY0LDM5MQ

小弟劣試,唔知有冇問題
我就用黎打LOL, gta5, 使命召喚,r6
間中睇下Netflix
ssd 500gb好d

hdd可以考慮唔買
拆舊機嗰個過去

displaycard用2060super
會唔會貴好多?

mon 方面
我自己唔會買2k
打機用1920*1080
第二
我會比較鍾意ips面版
第三
打機用得2060做display
買個1080 60hz既mon算
你玩嗰堆game得lol可以有效推到60hz以上
如果你目標係60hz
其他game起碼開到中高效
咁會開心d
硬件要求又唔太高

個人意見
可能有錯
等識野既巴打屌
指條明路你行又唔行,
有條唔知有冇危險嘅又要去行,
開po問又一句唔識嚟做當箭牌
我咪又係Google下,爬下文,做下功課砌到條女
到時候食咗舊屎(唔係話樓主講緊嗰間),做咗水魚,又開po揼春
想問4GB手指 係指4G手指?
利申:想砌新機 之前2部機都正版window 新機想試新野
4gb以上容量既手指 唔係上網果種
我而家用緊個mon連1920都開唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞