Billie Eilish香港演唱會!

1001 回覆
141 Like 14 Dislike
Live nation 咁大間,取消都唔會走數
瘋狂Retry搶到兩張企位10XX
係咪收到Confirm Email姐係得左架喇?係Live nation check 唔返
而家入到都話The selected price zone cannot offer the required seats for the time being as all the remaining seats are being selected by other customers
入都去買唔到
終於入到但乜都冇 完
頭先入完otp之後收唔到email confirm
好驚打錯email address
但係渣打send咗信用卡email嚟話有筆咁嘅transaction
係咪冇了
到時用信用卡拎咋嘛,又唔係睇電郵
小朋友驚咩
冇去過 下次都想試下 又夠近
頭先我都係咁 再狂㩒中間粒野 㩒㩒下又有返 唔好放棄住
聽日係咪重有一次機會

Block d 一個位都買唔到 on9
乜撚野位都冇嘅
有四張單丁 798 想要搵我
https://t.me/tomm1112
但係呢啲銀行email唔係hold數咋咩??
未必真係扣數
同埋我驚如果我係打啱email但係佢冇send email confirm即係交易唔成功
等下先啦 邊會load得切咁多email呀
lm
今日pre-sale 姐
係咪姐係留左位聽日公開發售
交易左啦 定d黎
Email無用 唔洗驚
點會打錯
你live nation 都要confirm 啦
唔洗到時 4 月前 仲有案例 一定取消
其實 2 3 月 有野 應該都會提早取消
一個取消得 其他都會
eg Manson, Greenday
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞