[漫畫] 絕望hiroin

36 回覆
2 Like 2 Dislike
暫時得15話
唔知點解一睇就好著迷,明明唔係話好有深度
好鍾意秋葉同學呢個角色

想同有同好既人一齊討論吓
好鬼畜 不過男主嘅魅力未必個個都鍾意
一開頭睇覺得好誇張
睇多少少其實係一個變態跟蹤狂硬控女主
再睇多啲 其實係誇張展示跟蹤狂同控制慾嘅漫畫
不過心臟唔夠大真係唔好逼自己
我睇開頭都有少少唔舒服
而且男主嗰種變態好難形容 特別係開頭同第14集
主要覺得女主好可憐(雖然後期仲慘,只係習慣咗
係正 不過漫畫嚟講太鬼畜
galgame嫌佢唔夠
係,第6話要睇原版,第6話刪到無晒成話咁濟

Yes 其實係畫得誇張咗男主既變態 (暫時)
男主依家做既野目前都仲係性搔擾 同 非禮
男主本身咁人渣,都肯用條命幫女主,算係咁啦…
佢大可以唔同個女主deal 由得個女主死

如果作者畫得到女主最後會鍾意男主就好 (要合理既)

btw最新一話女主初吻無咗
想睇女主如果反咬到秋葉會點報復
不過我估女主都係用D最低限度既報復想睇秋葉被女主撚番一獲甘
其實男主嘅魅力 只要你將佢既外表 當做係D 少女漫畫入面既抖S男主角,其實根本無咩分別只係D 少女漫畫既抖S男角 係有錢高大靚仔,而呢本漫畫個男主係迷兒童遊戲既宅男
呢套漫畫我都有追看,睇到第16話了~

早排因為睇到女主角多種戰鬥服的介紹圖所吸引黎開坑追看~
旗袍個套最正
女主角彩色多種戰鬥服的介紹圖,我喜歡藍色皆磚果款戰鬥服及造型~

第12話第一頁女主果款戰鬥服,我覺得都好正~ 
想睇男主反撚番佢兩個
男主陣毒撚味
嗰種應該叫變態?毒撚邊有咁大膽
仲正
幾靚仔
好少漫畫會有病嬌男
對,所以都吸引到我去追😭😭😭
如果換個畫風 男主應該會似係魯魯修或者夜神月個種
最衰作者咁快開估話男主只係好純情咁鍾意佢
如果再狂氣些少應該又係個狠角色
我都覺得男主換個外型 成個觀感唔同晒(直至17話為止)
換個靚仔樣 即係變 抖S聰明眼鏡型男
剛剛見到有第18話熟肉~
過渡話,無咩討論空間...
最多咪估吓 個妹 計唔計死亡一次
計既話 個妹得返一條命

女主同秋葉同學膊頭掂膊頭,秋葉同學勁冧
今集男主好撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞