[加州多寶加州雷電] 一月二十二日谷草九場賽日討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
屌你個新十磅仲廢撚過陳蛇啦
去肥鬼到就啱架啦,比人屌兩句就發嬲wa無人安慰佢 cls
有無睇kB ig story
笑尻小氣鬼
大摩個兩隻完全係馬會敬老
蒜頭爺爺晨操幾撚醒神 湧住去咁
https://youtu.be/DvxWDek6UAk

臨近年尾又睇下買柒方呢條先
紅旺一檔對呢榨對手,咁都唔贏轉倉好過
仆街 星期三又想迷肥
爺爺 醉開心 紅旺 紅星
啊滇真漢子
二郎個分都算合理,威闖就
心中有您會唔會重演上季既黃袍飛開跑
輸夠啦隻馬 狀態一直好好 落班回到夠 做足曬功夫 再執一檔 對手又弱
狄狄仔準備黃袍加身
點解迷葉楚航?
巴閉囉,英雄主義,燉馬。
我唔妥你,我可以燉你;
我唔鍾意你,我可以爆你。
𡃁仔你睥咩呀?出嚟隻揪吖!
隻揪呀!
揪我吖!揪吖!
我揪你你揪我,點呀?
你見過落班未呀?你贏過打吡未呀?
你話葉楚航你偶像吖嘛,你見過葉楚航未呀?
跑馬地揸fit人吖嘛,好巴閉呀?
你知唔知佢師傅畀人屈咗佢掹唔到;
你知唔知佢親眼睇住佢師傅,搞賓妹,佢救唔到。
你知唔知葉楚航諗緊咩呀?
話畀你聽佢唔想做揸fit人,
佢唔想入馬圈,
但係佢冇辦法,冇得返轉頭。
係呀,每個人都有偶像,我都有。
其實,買唔買馬,我理唔到咁多,
但係我想話畀你聽,行錯路,冇得返轉頭。
淨係睇呢段嘢已經好睇過好多寫馬經既

紅海灣!
肥葉真係冇乜骨氣
D馬用華將跑近跟住下場即刻換鬼佬
希望遲D個新十磅仔唔好入佢馬房
屌你個新十磅仲廢撚過陳蛇啦
去肥鬼到就啱架啦,比人屌兩句就發嬲wa無人安慰佢 cls

邊個
唔係想講周俊樂呀話?佢應該同火車有得揮
蔡頭爺爺頂磅跑2200真係唔信咁堅
牙拉直路一野cum過啦
澳洲個幾個見習騎師入面 周俊樂個win rate好似係最高 唔會係佢掛
其實要廢過陳蛇都有D難度
哎呀!點解會咁既...
可能潘雷孭飛 冇人留意蘇兆閪既時侯就出嚟殺曬
廢到-10咁都咁少座騎 仲要贏馬個啲走位都係放頭跟前 真係靠隻馬孭佢返嚟多過佢騎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞