英國婦人使用不鏽鋼飲管時不慎跌倒,飲管直插左眼穿入大腦致死。

285 回覆
391 Like 34 Dislike
其實塑膠都可以再用.
水鳩人買鐵飲管仲唔叫陷害啊?
搭一程飛機唔知可以頂幾多支飲筒
姐係環保唔係問題 要搞咪去搞9啲大商家先 如果唔係都只係曬氣 cut cost仲咁理直氣壯
左膠環保係墮胎,唔係咁呀
個問題係你地做法on9
就算理論上係可以,但數據唔支持,全球用左咁多膠飲管都無出過意外
抵撚死 環保吖啦⋯⋯ 環保吖啦!
你班環保閪死撚哂就真係環保啦!
睇吓你隻環保閪死得幾撚戇鳩
屌你老母,食麥當勞🍔KFC本身就唔係講環保,喺要喺度多此一舉做撚埋啲無謂嘢
又走飲管 ,行街野飲唔俾袋,冇杯蓋
我屌你老母,明唔撚明你班偽善閪幾撚擾民啊?仆街,要環保你班撚樣死撚哂佢咪環保囉!
好撚心涼啊!
環保撚原來唔知自己衰乜,係笑你地做的方法on9, 無助環保不特止,甚至有反效果

Between, 鋼管撚不是環保人士,而係保育人士
舊聞推上黎jm9
唔識用不推文?
全部可以block了
cut飲管,唔cut膠樽,唔cut梘液。
人一環保,腦便裝草。
不鏽鋼飲管插人眼 有害人類生態 理應轉膠飲管
final destination
錯,係肛交
唔係佢/海龜死就ok
禁咗燒賣佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞