Figure討論(57)雷姆EMT制裁毒撚

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
你冷靜d先 我又唔係想搵你開戰

亦都知你係搵呢個出黎問返我
果個陣巴打咁樣既sad我係無試過
我中既都係崩呀上色出少少界既 我都當好少事
但見有得問我咪問gsc 結果佢又批
拎左黎去改野係個結果

佢有要我比事後已損毀既相出黎
我咪剪sad佢影比佢睇
我再用畢地補返好for自己用
但w巴話要用marker油黑我真係未試過

你可以話我拎小便宜 我係認
但唔好話我係濫用令到佢審批變緊囉
仲有唔滿意唔中意就兜口兜面係肥姑媽po到搵我問我屌我
我琴日無啦啦比人問我都唔知咩事
搞清楚,我唔係整sad件去問補件
係有小問題佢要我再整sad d先肯寄比我
可能果陣簡單講一兩句1999唔詳細令你誤會啦
唔使發咁大脾氣喎
而家唔係講緊你拎件野去改
而係講緊係特登整sad件野之後再去拎多件野去改
咁樣唔叫濫用點先叫濫用?

同埋唔好係度轉移視線
講咁大篇野都係廢話,無回應過整sad件野之後再去拎多件野去改呢個point
呢到回多你一次
搞清楚,我唔係整sad件去問補件
係有小問題佢要我再整sad d先肯寄比我
可能果陣簡單講一兩句1999唔詳細令你誤會
買國天妙之前要準備以下4項物品:
1. 手套
2. 消毒物品
3. UV電筒
4. 移離地球證 in case 你會被fbi捉
如果小問題到佢唔肯補俾你,要你特登整sad隻野先補既話果啲就唔係叫中sad
整sad隻野去拎補件到底係咩心態
我想知gsc 點樣叫你整到件貨再sad 啲先比你換
就好似保險公司教你點呃保險咁
好明顯就係佢啲所謂問題根本就算唔上問題
即係send信去售後GSC都唔會理佢果種
佢咪自己整sadsad件野去claim囉
嚴格啲黎講佢係自發地去呃保險,唔係agent教佢
123 所有2手 咸膠都適用
呢個你可以話我係貪小便宜
但gsc比得呢個選擇我 我又想隻野更完美我先去做
如果當初gsc 一野ban我話咁小既問題唔會補既話
我就唔會特登去整爛隻野啦係咪呀?
一手全新鹹膠嘅應該唔洗2同3嘅
1都係防手汗姐
我就真係未見過佢會教你整sad啲再去申請啦
見極都只係話補件存在極限,你件野佢地唔覺得有問題所以唔補俾你
你就曲解人地意思話係要你整SAD佢再補俾你
不過講還講我真係有興趣想知個客服點教你整sad件野
有冇email紀錄可以參考下?
1無所謂 自己老婆怕咩
4 要問電腦大爆炸個呀伯拎宇宙通行証

想補訂
呢個就係有巴打之前話 要畫花隻野/整爛隻野既先補比既情況
sideshow果d都係要你整碎隻野先補比你
避免你轉賣隻sad貨

sorry成年前真del左個email post出黎
死無對證

btw信唔信都好,我要解釋既都解釋左
你地係到繼續講我都無法
問心,我自己係對得住d膠
我記得呢到有巴打屋企有國天秒
你小心啲
你點知的
當時人有post過張相出嚟
有問題想屌我就係隔黎post當面做
我絕對接受
我同遊日巴之前有過節唔再講
我亦係柒都認左錯

但係到講是非並非君子所為吧
呢樣 我都記得
係見過有
有冇人有個幅相 ? 我想夾埋幅Send比FBI
呢排咁多跨post 討論
Ht post 買假ht 貼相
嘈到去mb post
繼續食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞