Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 436 HOT TOYS狙擊手

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
唔想搞大件事佢,自己去睇第一頁啦
巴打真愛
Sorry 順手一問 質量如何?因為有d想入 但未入過呢個系列
vgm29好核突wo,純換色
因感覺比vgm26 惡d.... 如果同時入vgm29 同 vgm 39會唔會好憨鳩
訂VGM39算啦
VGM39出左已經冇乜入手VGM29嘅價值
個身型唔同左,如果入vgm39 再入vgm26 咁樣好似正路d? vgm26都幾難搵
無記錯vgm26有巴打分享過隻甲同甲之間會痴住定好易整花,變相好多時擺唔到太大動作嘅pose,29會唔會就唔清楚了
不過vgm26本身齋企都好撚型就真嘅
VGM26同29身型一樣只係換色,只係未出VGM39時比人當住係Batman beyond version,冇特別愛嘅話入26+39夠哂啦
如果唔係隻料差都想入返隻VGM26
銀甲mando,training兄妹
如果侯活出依3隻就可以訂夠數做sw會員
Vgm26料差架? 本身仲諗緊vgm29,vgm39再後追vgm26..... vgm39 同vgm29 好似只係身型同對翼唔同? 其實仲想買隻joker,不過實物同相好似差距幾大下...
巴打識貨,尤其個body壯到j出血

兩隻sb都有實物
聽左樓上位巴打講,攪到覺得如果入vgm39又入vgm29好憨鳩咁
就係睇完覺得Joker個質感差咁d所以卻步....
heatoys你估流

擺明環保拎呢舊野改
如果佢vgm26 出隻2.0 就好
邊度覺得差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞