有咩pd快差尿袋推薦

148 回覆
1 Like 4 Dislike
Built-in Micro USB 2 In 1 Cable

知唔知呢種Lightning/ Micro USB 兩用頭叉得快唔快

如果要充NOTEBOOK, 65W +PD
係咪得紫米選擇?
日本最多anker
12V充電,雙核線路
Anker is a Chinese electronics brand owned by Anker Innovations[1] based in Shenzhen, Guangdong
真心好用
omnicharge
綠巨能
Miraku 100W PD
最平應該係紫米,全部都係大陸野多數大陸做
有冇巴打知道呢個頭叫咩名?
8 字頭
Thx
點睇呢隻?

IDMIX MR CHARGER 10000 (Lightning線版本)
容量:10000mAh
尺寸:88x29x89mm
microUSB輸出:5V / 3A
Lightning輸出:5V / 2.4A
Type-C口輸出:5V / 3A
AC輸入:100V-240V 50/60Hz Max0.45A
Type-C線版本
容量:10000mAh
尺寸:88x29x89mm
microUSB輸出:5V / 3A
Type-C輸出:5V / 3A
Type-C口輸出:5V / 3A
AC輸入:100V-240V 50/60Hz Max0.45A

依個好吖我覺得
但呢家有折一個都要$500HKD
比樓上其他款都貴,但樓上啲款就係無連插頭
呢樣我係覺我幾方便
考慮緊入唔入手
如果佢原生果隻腳係3腳就正晒
唔嫌貴當然好
係咪倍思
係。30000mah ,暫時幾滿意。玩DJi mini 用
呢隻 好似399

adaman 10000mah都好型 不過好冼手
電鍍面一跌就花
10000我用全漢30W , 30000都幾厚下。HKD280七日保用。

22.5火,香港那裏有?

成舊炸彈咁
堅wor 我那個10000 淘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞