SHF拉打特攝綜合POST926 119做好準備出門

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
趿緊人地
好多_ _老婆同好多_ _老公
只係全部都有丁咁解姐
今代3隻10thX都勁,天蠍都勁,反而對家呢張魔星神廢廢哋,自殺卡黎,無端端掉12張落墳仲要封埋冇得用其他效果攞返上手
好在我唔係壯仔老婆唔係破產都似

諗緊好唔好買Build + Cross Z戎指,但又唔想嫁俾Build
弦太朗同流星東映唔敢請
Kuuga個主角好似都係請唔起了
btw 用不推文回覆啦
光導霸權?
Be the one 一齊戴
Forever出咗 唔返了
睇劇場版唔見咁靚仔嘅
吉澤亮節目會提自己做過拉打 請佢好大機會肯返
睇咗了
但唔肯返就⋯

幾時都咁靚仔
我都係揀返戰兔
但咁多個拉打入面又好難揀
估唔到真毒日會比p牌轉左風向 係拉打post傾仔仔

係一個囡囡丁圖多過玩具圖既post黎講 好稀有
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
不推文啊
P牌仔識唔識不推文
開頭入嚟有問SHF架後尾先講老公們
不推文啊
成日唔記得禁呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞