千祈唔好覺得中共同港共政府收皮,香港警察就會跟住佢哋收皮

50 回覆
52 Like 1 Dislike
e.g. 香港黑警圍攻ICAC之戰?
呢件事情最後係靠英國陸軍支炮黎解決,我哋已經冇咗英國陸軍
有能力就走啦
香港人可以衝得去邊啊
根本已經到極限
其實香港人係呢半年黎由港豬進化到而家咁以經好大進步,好難要求全部人都做勇武,如果咁齊心一齊罷工以經唔洗做衝衝子啦
你同半年前比點樣贏?
LM
你搞錯咗次序,係要purge完之後先至有得重光,你冇得洗完碗之後先至食飯
槍權
你手上面冇狼牙棒,外交即係等同於比外人交左出去做契弟,英國人已經示範左一次
槍權嘅來源係槍唔係權
港豬係文明人
唔好打啦
世界上有好多野係冇辦法,好似人一定要死,愛人一定要分離,但係我哋唔可以逃避過程,香港建國嘅過程少不免要有大規模衝突

劉仲敬撇除佢自己嘅神神化化理論,其實佢講嘅嘢主要都係圍繞斯賓格勒同埋黑格爾,根本唔需要睇劉嘅作品,都可以用類似嘅方式認知世界
我哋所有嘅言論同埋行為,都係基於我哋唔希望我哋嘅下一代繼續做奴隸,絕對唔係一句冇辦法就可以化解得到
文宣材料唔應該只局限於「紙」
https://lih.kg/1824754
BBBBBBBBBBBBBB係五毛,你起下佢底先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞