2手車求推介(AE110唔好出聲)

95 回覆
5 Like 26 Dislike
咁又唔算唔少喎 我公司大約20個同事揸車返工 有3個Solio
當然最多人揸既係Jazz啦
香港人最多渣鈐木應該係solio 同swift , 其它都好少盤 , 我想搵sx4 suv都無
118i
其實錢可以草... 可以借...
私家車係奢侈品, 只係泊位都3千蚊啦... 可以用黎坐的士...
你唔想坐的士, 係為左奢侈.... 架車內外靚D, 見得下人... 性能好D, 自己渣得爽....
六年車.... 想整少D 咪日本車...
所有車都會折舊. 可以搵部高價少少. 折舊速度一樣既車....
俾個三千蚊租都值D 嘛...

唔少心見到... RACTIS 價好硬....佢幾年都唔識跌... 可以睇下既....
你接受到就得啦....
係咪我無知, Ford 幾時變左歐洲車?
本來揾到架68k
樓上有人講Kia optima, 設備好?但二手價好弱?
人地recommmend你又串77
自己9買一部,問黎把撚咩
升高返你部AE110啦
如果樓上巴打放六萬就抵 (你睇番28car就知)kia 預左二手承接低好多, 如果唔抵意平接賤放,要新d 既車就去吧
留名睇加多少少
can't agree more
Ford都分得幾清楚,除咗Mustang呢類經典款,國際版(歐洲版)同USDm有唔少差異
香港賣嘅Ford多數都係歐洲版嚟嘅
算半歐半美囉
喺呢個交叉持投亂七八糟嘅年代,又好難話實係邊個國家嘅
btw 樓主做下功課 調整一下態度 再開過個post啦
呢個post唔會有答案
Yr TG please?
搭單問 Mazda 3 07年 1500cc 新手岩唔岩用

同埋易唔易搵零件
Masada 車 指揮燈同水bu 支控制桿係左右相反
跟歐洲車
要電視做咩?
買部ipad好過啦
Mazda以前係Ford旗下同Ford料
要買最好買Skyactiv後(好似係10年?)
我琴晚係d Facebook Group放緊65000 有10幾條友約睇
可能賣唔到俾巴打你
Sorry
TG:terryks
Porte / spade
ae110
咁sti歐版係咪當歐洲車
而家講緊美國Ford同德國Ford真係獨立開發獨立製造...
上黎問野, 咁撚柒串, 仲要得五皮野買7年內既車, 你覺得有咩好野執到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞