[幾時買人呀] 拜仁球迷討論區 肆拾肆

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
下場應該會出翻高文同盧卡斯正選
咁加仔咪要後備
後防 戴靴阿柏
牙保後備
幸福煩惱

有機會係alaba+lucas雙中堅
希望新仔多啲機會 咁就煩少個右閘出波問題
究竟arp今季仲會唔會見到佢
打高波輸撚硬
唔會啦除非利雲傷
講緊後備席
其實又唔係話好差
但梅拿拉邊冇左突破,仲要唔係甘打後閘真係
rebic 1:0
真係冇人睇
有睇,但冇講啫
梅拿打翼除咗後傳俾帕華仲做過d咩
點解flick唔用佢踢中間
r撚爆頭
同埋雞比咁落去應該正選位都無埋
利物浦「埃及文明」鋒線穆罕默德沙拿、沙迪奧文尼、羅拔圖法明奴無堅不摧,但呢個夢幻組合面臨拆夥,英國《太陽報》爆料,指德甲豪門拜仁慕尼黑提出今夏用7500萬鎊(約7.5億港元)收購羅拔圖法明奴,接替即將32歲嘅射手羅拔利雲度夫斯基。
拜仁慕尼黑近年喺德甲優勢減弱,喺周一(10日)凌晨榜首大戰,主場僅同RB萊比錫打和0:0,繼續領先RB萊比錫1分。會方為延續霸業,已為下季組軍做準備,除咗力斟曼城24歲翼鋒利萊辛尼之外,依家想簽埋28歲嘅羅拔圖法明奴,打造一條更有活力新鋒線。
雖然羅拔圖法明奴唔似羅拔利雲度夫斯基係高產射手,但據悉拜仁高層好欣賞佢技術全面,屬於當今球壇最優秀進攻球員之一,而且呢位巴西國腳曾於2010至15年效力賀芬咸5季,對德甲非常熟悉,絕對冇適應問題,可以即食。
事實上,拜仁另一個收購目標利萊辛尼之前效力史浩克04,本身又係德國國腳,可見拜仁買人方針,好重視德甲經驗,所以願意付出7500萬鎊(約7.5億港元)搶購羅拔圖法明奴。
羅拔圖法明奴已經效力利物浦5季,捧過歐聯冠軍,如果今季贏埋英超冠軍,或者會考慮尋求新挑戰都唔奇。
前兩年都傳過話頂利雲啦,而家又咪利雲一夫當關咁

btw英超去德甲係挑戰咩
奇連士文走人
課金買咗咁多人唔玩
上任有冇兩個月
佢自己走定被炒?
自己走
話無Support
佢咩職位
古仔想留係我拜
拜又想用75m簽費,今個夏天諗住大洗
睇漏原來假狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞