【突發】黃毓民一名兒子猝死!

305 回覆
669 Like 25 Dislike
RIP
教主, 節哀順變!!!
燒生慰問死敵碌撚

會唔會二公子死人都燈返生?

定會燈死埋大公子?
你都算毒,叫老蕭披麻帶教買個果藍去義德道...會唔會燈力重強d?
你乜都證明唔到然後話我扮盲?
你都好撚好笑
學你咁嘅款隨便鳩噏抹黑人你同港共唔係一鳩樣?

做咗嘢使撚周街唱?
要食人血饅頭就收啦
飯民咁多年來點窒礙香港抗爭升級
點同港共投票意向一致
咁多年來點老屈勇武係鬼
點篤勇武魁
點暗中配合黑警拉勇武
佢地唔記得晒
熱狗幫過手使撚話你聽咩?
你邊個咁巴閉要人報告你聽做過乜呀?
P牌仔狗吠
嘥氣
邊個同你係手足呀?
三唔識七嗌手足扮親切
推人去死就有你啲弱智P牌仔份
熱狗有個衞星 page 叫做 「被熱狗苦主大聯盟」,
日日講埋熱狗啲濕鳩野, 好多熱狗share,
本質上係咪熱狗, 大家心照啦

只有熱狗先會將所有野二分法, 唔係支持就係反對,
但呢個世界唔係淨係得二元對立,
唔支持熱狗都唔等於支持泛民,
睇黎我地都應該整返個「被泛民苦主大聯盟」, 講下俾人屈做泛民嘅苦況
我知,
靜靜地贏丫嘛,
你地要靜靜地贏就唔好周圍吠啦
係啲中意人血饅頭嘅撚屌先逼人講明自己做過乜
self-incriminate等渣拉、告?
咁中意問熱狗做過乜
自己唔講自己做過乜?
其實佢地將泛民當咗假想敵唔打倒泛民就唔會打得到共產黨咁
唔打倒泛民, 黃絲,
自己點做大台呢?
最近熱狗全力屌緊黃色經濟圈,
講多兩講鳩達就自爆左原夾攪緊單同經濟圈差唔多嘅野,
佢喺節目自己講架, 無屈佢架
成日捉人做大台果班, 其實自己就最想做大台

睇黎我地都應該整返個「被泛民苦主大聯盟」, 講下俾人屈做泛民嘅苦況
唔打倒泛民, 黃絲,
自己點做大台呢?

唔打倒本土, 熱狗,
自己點做大台呢?
成日屌人捉大台果班, 其實自己一向做緊大台
2012年最清楚
2013年最清楚
2014年最清楚
其實點死
猝死
仲玩緊二分法,
以為所有唔支持熱狗嘅人都係泛民

唔打倒泛民, 黃絲,
自己點做大台呢?

唔打倒本土, 熱狗,
自己點做大台呢?
成日屌人捉大台果班, 其實自己一向做緊大台
2012年最清楚
2013年最清楚
2014年最清楚
仲玩緊二分法,
以為所有唔支持熱狗嘅人都係泛民

仲玩緊二分法,
以為所有唔支持飯民嘅人都係熱狗
嘻, 既然唔係熱狗,
咁我屌鳩熱狗果陣又會撲出黎吠咁得意嘅?
唔好屈我係泛民呀, 我由頭到尾都無一句擁護過泛民,
我唔想做「被泛民苦主」呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞