(王者回歸) 科學超電磁砲 第三季

1001 回覆
72 Like 13 Dislike
新約本本都厚到PKwor

1年出4本買+睇唔切丫.
其實lv6 正傳黎講己經停晒.

同埋新約中後斷, 一方係戰鬥力上都只係班妖魔鬼怪中後段.

Lv6有出現過咩?
點解話佢廢
Lv6初步已經算ok
最後要發展全世界先可以lv6
唔係話一年半載就做到
加上都未過一年
呢個係百年計劃
理事長永遠唔會成功
睇個勢下集應該有當麻救炮姐..........等咗好耐的英雄救美
雖然今集當麻無啦啦走去個廢棄工廠感覺有D夾硬
未咁快 應該再下集先 但有得睇雙雄聯盟已經濕曬
btw如果無停更應該已經可以睇到名場面同當麻救炮姐
炮姐爆氣,想問仲有冇自己意識
突然跳咗好多
啱啱諗定上季比動畫寫死咗嗰個佢之後要點出嚟推劇情,嗰場寫到佢好型
想問新舊約有咩分別?
新約故事係接住舊約
想問魔禁小說/超砲漫畫入邊10032號同一方通行有無再相遇過?睇到今集一方出黎客串同埋Last Order同佢提番起10032號,突然好好奇如果一方撞番10032號會點,例如第一集10032號買蛋糕,如果唔係砲姐撞到佢而係一方撞到佢既話,兩條友會唔會好老尷咁你眼望我眼(雖然砲妹應該唔識咩係老尷),甚至會唔會搞到一方好似見到番外個體個陣咁樣精神崩潰,雖然聽聞科學一方通行入邊一方有撞到其他妹妹(利申 無睇科學一方通行),但10032號係生還既妹妹入邊唯一一個真真正正雙方都博老命交戰過既妹妹,其他妹妹都只係通過御坂網絡體驗過交戰而無真係郁過手,所以好好奇依兩條友撞番會有咩互動

不解釋 食蜂世界第一
今集正到

期待之後既爆龍首
今集minor位都勉強keep到唔崩
只能夠話JC已經盡力
當麻
想問邊度有得睇
你還記得魔禁3嗎 都是同一間公司
(其實幾肯定B站注資咗唔少資金落去要整靚佢
打戲好睇到,原本以為hea做

本身無咩期待淨係想睇食峰個段
真係算水準之上 以jc黎講 btw食蜂真係好正
今集完全睇得出親生既分別,在而家咁既環境,今集超水準
軍霸好似一拳超人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞