老老實實 黃店有邊間值得食

253 回覆
36 Like 278 Dislike
All In 別天神
無論黃藍都有好食唔好食㗎啦
真係戇撚鳩鳩
自己覺得好食嘅黃店人哋覺得難食就係屎味蕾
試得多就代表一定有好食?乜鳩嘢logic嚟
嗰間車仔面?都幾難食下
元朗國民?
漁一 好好食又抵
御麵都好正
Story steak and pasta 個牛肩胛好有牛味
稚 都唔錯 但有人話係扮黃 係警嫂朋友開 店面又冇文宣 要觀望下
光榮唔錯
唔一定架,我講咋嘛,吹咩
佢咁大反應係佢問題啦,開得膠po預左比人屌
你唔諗下佢乜野資料都唔放,又唔講點難食法,又講到間間都食過好似食左好多間咁hurt到黃店嘅owner?唔講佢乜野資料都無就開地圖炮有機會令到啲唔出黎行唔做文宣,但都想試下黃店嘅港豬卻步?真心想人進步就講低邊到做得唔好啦,唔係咁樣開膠po法想嘩眾取寵,係你依啲on9先buy
十間九間難食 唔洗做打手喇5毛
元朗黃水門難食到仆街
元朗拉麵仲有彩
西餐有夏捌月 都唔錯架
個湯好足料 薯菜仲係薯格添

黎緊再試埋絲打講果啲先
真係痴撚線
問緊有邊間黃店好食就叫人食自己啲屎
咁撚樣嘅態度 想點樣壯大黃色經濟圈
藍絲廢老想轉軚過嚟幫襯你都唔掂啦
喺,別天神都要推,仲有拉麵天皇
你對眼有問題就去驗眼啦,個po咁多隻字剩係睇到(問緊邊間黃店好食?)
任點 好好食
金鐘嗰間
腩汁
發咗達唔好忘記我地
樓主係文匯記者
唔屈我係阿sir?
光榮 好過一般茶記啦
垃圾韓狗去韓國食泡菜啦學咩人去黃店?
有介紹都唔撚益你
Zeppelin Hotdog! For sure
叫人推薦黃店點解要放資料?你想人放乜撚嘢資料?
成個post嘅主題係問緊有咩黃店好食而唔撚係講其他黃店有幾難食
你呢啲柒閪係都要懶有型咁串一兩句話人屎味蕾
推介完咪算囉
成個post膠喺邊?sor唔覺
柒咗就話自己講下咋嘛又唔一定深潛啦
一個咁嘅濕鳩post都上到熱門
比少少例子黎,咁樣好難討論架喎
我都食過難食既不過好多都算合格,有啲係性價比極高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞