河畔/金獅/天馬 邊個好啲?

150 回覆
8 Like 7 Dislike
開頭都唔理我 之後帶埋屋企人去睇 佢即刻主動左
想減到幾多先 始終市區樓 4百幾好難再減
47x想減多十零個
我第二次去睇佢都問做乜唔帶屋企人 大佬 我同女友都白手起家嫁

留唔留個tg交流下
我都冇拎過屋企錢 屋企人去埋人地會覺得你唔會白撞
咁樣都得 我地就係唔想女比屋企人知
你唔問下佢地 佢地第時會好多野講
😂😂4大長佬 無乜計傾 又無幫手 睇黎都無用
無辦法,獨市咁滯
可以落去樂富世紀21同埋另一間係洗衣鋪對面既(唔記得咩名)問下

賣左未?
仲未有人狗沖咩?
唔要我要啦
投資者蝕讓金獅花園 「辣招盤」輸140萬

地產代理透露,大圍金獅花園罕見「辣招盤」蝕讓個案,位於2期金滿閣高層8室,實用面積321方呎,兩房間隔,位處單邊景觀開揚。「呢間其實係高質素單位,但係呢啲市況下冇人肯比高價去搶貨,旺市呢啲單位去到580萬。」業主為投資者,於2018年8月斥560萬元購入,屬金獅花園歷來十大最貴樓王之一。據知,業主自己盤生需要資金周轉,上月中以蝕本價520萬元放售,直至近日劈至500萬元包額外印花稅(SSD)才獲承接,呎價15,576元,低市價逾一成,亦較一年半前買入價低60萬元。若計及樓價10%SSD即50萬元,以及佣金及釐印費等開支,合共損手近140萬元。
點解唔富豪 利申:住緊
金禧340其實我覺得幾好

上年睇,6球,幾實用
富豪最細o個個則都大過金獅最大個則100尺, 冇可比性啦
原來沙田咁多華𢡟樓
朋友買左天馬向北,睇到獅子山,33x呎,470,抵唔抵? 不過佢買既係頂樓
其實行去地鐵站要幾耐到?
12分鐘左右
一城喇,信我

利申住咗二十幾年
好底喎,幾時買,同銀行估唔估到價呀,同埋用咗幾多錢裝修?
有冇裝修?如果要大裝又幾十萬
同上網睇左估價先買 本身有裝修
好似巴士反而好方便
咁又唔知佢wo 聽佢講話唔洗大執,買下傢俬過d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞