2016-17 LIHKG香港女神聯賽第二十三輪投選專區

484 回覆
5 Like 4 Dislike
btw上輪有人話我對啲女唔公平,選舉就真係唔公平啦,可以投到幾多個?一人比盡咪又係三票?結果好多人唔知咩事得幾票,高票就積聚晒喺前幾位,呢啲先係真正既不公

講到底,有人想開返選擇,都係離唔開即食,乜都想快,就算計分果個都爽啲呀嘛

其實你唔想一輪過無所謂,但無啦啦搞乜鬼主客制又想點?
又唔係真係踢波咁會因為日子唔同有唔同狀態,無啦啦拉長一倍時間做乜?

最後,勸你一句,有咁多時間搞咁多野,不如自我增值下啦
網上既野虛無ga,惟有學到既野係自己ge

樓主搞個league學到幾多野你唔會知道

薯巴

多謝佢地幫你推post好過
btw上輪有人話我對啲女唔公平,選舉就真係唔公平啦,可以投到幾多個?一人比盡咪又係三票?結果好多人唔知咩事得幾票,高票就積聚晒喺前幾位,呢啲先係真正既不公

講到底,有人想開返選擇,都係離唔開即食,乜都想快,就算計分果個都爽啲呀嘛

其實你唔想一輪過無所謂,但無啦啦搞乜鬼主客制又想點?
又唔係真係踢波咁會因為日子唔同有唔同狀態,無啦啦拉長一倍時間做乜?

最後,勸你一句,有咁多時間搞咁多野,不如自我增值下啦
網上既野虛無ga,惟有學到既野係自己ge

樓主搞個league學到幾多野你唔會知道

薯巴

多謝佢地幫你推post好過

you're right
其實聯賽模式唔只睇到長時間影響,仲可以減低運氣對結果的影響
又唔係真係踢波咁會因為日子唔同有唔同狀態

點會無狀態之分
淨係張曦雯已經係例子
實力喺佢做直播前同未做既分別

簡兒隻兵巴打嘅拉票

咪係,一次性既選舉仲有一樣好欠缺既就係人情味
巴打們喺聯賽度既拉票,其他巴打有眼睇,有啲都可能會幫手投埋一票
選舉?幾乎個個投完拍下蘿友就走開啦喎
當然呢方面我地唔會邀功,但少起黎對比返都係有同幾乎無既分別
我地巴打們係有交流既
其實聯賽模式唔只睇到長時間影響,仲可以減低運氣對結果的影響

無錯呀,依家只係衰在投票率問題,如果呢個位改善到,就更加可以反映到聯賽既完美~
Kay
不過講左咁耐,我絕對唔會反對有人想另外開個選舉,day1有人有意見想見返選舉我已經話無所謂,各有各玩咁解
只係暫時睇落,會行動既都好似無咁
選舉派話選舉簡單,但都係空談
然後想逼我地認真搞既聯賽收檔,都幾有趣
P.S 2樣野可以並行,我一直係咁既論調,係睇唔過眼有人講咩直接取代
請問講出呢啲野既人,你憑咩權力要求想玩持久戰既巴打跟你路線玩即食選舉呢?
Kay

感謝你既投票,今日係星期六希望你有個開心一日
10mins
end
LIHKG香港超級女神聯賽第二十三輪
2017-4-1 5pm-1am
麥明詩vs岑晉晴 18(+25%)-5> 22-5
朱千雪vs袁澧林 16(+25%)-10> 20-10
莊錠欣vs李佳芯 8-16
杜小喬vs林嘉欣 6-13
趙慧珊@SGvs陳穎欣@SG 10(+25%)-12> 12-12
陳瀅vs馮盈盈 7-13
李靜儀@SGvs簡淑兒 14(+25%)-10> 17-10
謝安琪vs倪晨曦 16(+25%)-7> 20-7

前4競爭依然激烈,第4同第5位只差1分
而護級方面今輪之後有新發展,麥明詩由喺第11輪跌入降班區之後,一直苦苦掙扎,終於黎到第23輪賽後,佢成功逃離降班區,而取而代之既,就係提名時一度拎到僅次朱千雪第二多提名票既袁澧林,但照現時情況睇黎,佢已經胡國興化
不過下周快車,呢兩個護級勁敵將會交鋒,一場6分波對決,局勢隨時再度逆轉
而趙慧珊和局拎多分,暫時離降班區都只係2分,仲宋可以放鬆
至於莊錠欣就繼續努力啦
老老實實,連娛樂台都會因為自推而推唔起,咁更加唔好講公海吹水台啦,都唔駛其他post去淹佢已經自動沉,都痴鳩線
唔怪得知得少數人識投,根本係未投過既巴打分分要靠彩數先至有呢樣野
連尼住
團隊帶頭打壓
知道原因之後,我傾向係啲人係唔知有呢樣野而係多過唔想投囉
老老實實,連娛樂台都會因為自推而推唔起,咁更加唔好講公海吹水台啦,都唔駛其他post去淹佢已經自動沉,都痴鳩線
唔怪得知得少數人識投,根本係未投過既巴打分分要靠彩數先至有呢樣野
連尼住
團隊帶頭打壓

佢咁做係唔想小圈子,但係就打壓小眾擴充
連尼住
團隊帶頭打壓

小圈子先推到喎,話明小圈子即係裏頭有班友係度吹水
個post點會因為要自推要搞到推唔到上頁頭?
如果真係因為要抗小圈子而搞到我地我覺得咁做係on9
連尼住
團隊帶頭打壓

咁唯有我地都幫手推,可惜簡兒隻兵同老譪明唔知去左邊

點會無狀態之分
淨係張曦雯已經係例子

簡兒隻兵巴打嘅拉票

D人咪又係投對家
連尼住
團隊帶頭打壓

咁唯有我地都幫手推,可惜簡兒隻兵同老譪明唔知去左邊

同埋希望另一方面個tg group搞得起
係依家推post機制有缺撼既情況下呢樣比較治本

點會無狀態之分
淨係張曦雯已經係例子

簡兒隻兵巴打嘅拉票

D人咪又係投對家

我又幫對家拉下票先
[url]果條簡淑兒真係好撚柒 https://lihkg.com/thread/160923/page/3?ref=ios[/url]

點會無狀態之分
淨係張曦雯已經係例子

簡兒隻兵巴打嘅拉票

D人咪又係投對家

我又幫對家拉下票先
果條簡淑兒真係好撚柒 https://lihkg.com/thread/160923/page/3?ref=ios

我都係咁岩先見到咁多連登巴打咁憎佢
我都係贏咗
LIHKG香港甲組女神聯賽第二十三輪
2017-4-2 1pm-6pm
黃心穎

譚嘉儀(模)
陳庭欣
朱茵
沈卓盈

郭藹明
孫慧雪
黃心穎

譚嘉儀(模)
陳庭欣
朱茵
沈卓盈

郭藹明
孫慧雪

咦,早左喎,一點返黎投過
麥美恩vs黃心穎
陳嘉寶vs陳寶珊
吳嘉熙@SGvs譚嘉儀(模)
陳庭欣vs陳法拉
朱茵vs杜如風
沈卓盈vs林映蔚
梁凱寧vs蔡思貝
姚子羚vs郭藹明
黃德藍vs孫慧雪
TG group已通知以上賽事,想加入可
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞