經過琴晚巴絲既資料,我list左選購口罩既良心店同黑色直升機店比大家

279 回覆
239 Like 2 Dislike
感謝
咁奇怪!!
Very good
我會keep住每日更新
仁仁知唔知幾錢
獨立包裝嗎

外科口罩
可唔可以分埋黃藍?
有D好似係藍店
可以
你知唔知邊間係,話比我知 我再修改
$80果盒就每6個一小包 有10包
另一盒就唔知
邊度造
樓主好波!整呢啲格價平台比大家知價,唔好比啲藥房集體剝削顧客
團購佢寫要買15set先免運費
大推! thanks樓主 好人一世平安
我見日本樂天幾多款
但要轉運,唔知個運費會唔會好貴
有無更新list?
(更新時間 8/1/2019 2:50pm)
口罩良心店

•香港島
香港仔信義 50蚊50個
鰂魚涌海洋藥房 50蚊50個

•九龍
荔枝角明尚藥房 38蚊60個
深水埗明尚藥房 38蚊60個
深水埗地鐵站D出口轉左富明藥房 60蚊50個
大角嘴金拱門隔離個間藥房 50蚊50個
新填地街安全用品舖 9010V/220 一盒20個
1870+/320 一盒20個 8210/140 一盒20個
尖沙咀金英藥房 60蚊50個

•新界

將軍澳新都城二期價真棧對面 45蚊50個
將軍澳新都城二期價真棧對面嗰間 中童 60蚊50個
將軍澳尚德藥房60蚊50 個
元朗明尚藥房 38蚊60個
大埔運頭塘村兆安藥行 50蚊50個
天水圍頌富一期地下 45蚊50個
屯門置樂東亞 45蚊50個
大圍金禧花園對面嗰幾間藥房 55蚊 44個
上水馬會道運動場對面 3m n95 140蚊20隻
葵興村入口燒味檔隔離 40蚊50個
葵芳德仁50蚊50個
荃灣街市街千色店隔離 45蚊50個

—————————————————————————-
口罩直升機價店

•香港島
香港仔東海堂隔離 70蚊50個
銅鑼灣近times/uniqlo 個d藥房 125蚊50個
銅鑼灣times對面 $98一盒

•九龍
旺角朗豪坊對出間藥房 78蚊30個
旺角 幸福中西大藥房 98蚊50個
深水埗上西九綠色天橋嗰條街 80蚊50個 / N95 15蚊個
深水埗德信大藥房 (巴絲報料賣假野)

•新界
將軍澳廣場 榮華藥房 95蚊50個
將軍澳寶林村三樓個間藥房 R95口罩 40蚊個
葵興光輝圍達城藥房 80蚊50個
大埔新達廣場地產代理對面大藥房 200蚊50個
屯市聯豐大藥房 80蚊60個

•網店

Pc Home
Amazon
台灣順易利口罩
元朗明尚冇哂成人口罩
Push
但佢15盒(15*50)先1800TWD,仲有79折code
運費就200TWD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞