經過琴晚巴絲既資料,我list左選購口罩既良心店同黑色直升機店比大家

279 回覆
239 Like 2 Dislike
首先先感謝大家唔會自私知道邊度有平野買就收收埋埋
同多謝巴絲報價!

(建議) 大家share下自己個區邊間藥房特登加價賣口罩!!!
https://lih.kg/1815187

呢個List會keep 住update ,亦都靠你地每位幫我去keep 住睇邊d店做黑心生意,發國難財。

口罩良心店

•香港島
香港仔信義 50蚊50個

•九龍
荔枝角明尚藥房 38蚊60個
深水埗明尚藥房 38蚊60個
新填地街安全用品舖 9010V/220 一盒20個
1870+/320 一盒20個 8210/140 一盒20個
尖沙咀金英藥房 60蚊50個

•新界

將軍澳新都城二期價真棧對面 45蚊50個
將軍澳新都城二期價真棧對面嗰間 中童 60蚊50個
將軍澳尚德藥房60蚊50 個
元朗明尚藥房 38蚊60個
天水圍頌富一期地下 45蚊50個
屯門置樂東亞 45蚊50個
大圍金禧花園對面嗰幾間藥房 55蚊 44個

口罩直升機價店

•香港島
香港仔東海堂隔離 70蚊50個
銅鑼灣近times/uniqlo 個d藥房 125蚊50個
銅鑼灣times對面 $98一盒

•九龍
旺角朗豪坊對出間藥房 78蚊30個
旺角 幸福中西大藥房 98蚊50個

•新界
將軍澳廣場 榮華藥房 95蚊50個
將軍澳寶林村三樓個間藥房 R95口罩 40蚊個
大家收到咩料 請報告啊 我可以update個List !
推啊
我會每日Update 個list ,麻煩大家報料
唔好比人呃錢
記住D 食人血饅頭既黑店,一定要清算
元朗明尚好似要like佢個page同comment tag fd先有$38呢個價?!
係 呢種時勢仲發國難財,不能原諒!
Push
Push
係台灣網買左了
咩網
https://www.sumeasyshop.com/promotion&event=16

團購買7set , $255港紙埋單包順豐送到上門

計番即係$36/50個

獨立包裝就$36/30個
唔該師兄 我會擺落個list 到!
點解我好似搵唔到有獨立包裝嘅?

呢種先係獨立包裝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞