[曼城三寶] 曼城球迷吹水區 157

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我daddy朋友係pk哥
你夠我玩?
我阿嫲個堆契家佬全部係鄉黑主席
pk哥都要睇我地頭
我襟細佬is 淋至萎
咁你大晒
姑娘叫訓教啦
各位唔好再玩手機了

做埋會員都唔洗£90,出面賣到£5xx 成600鎊 最多到時喬裝入場(利申皇狗)
聽朝又要特幫你沖涼換衫
Rich
香港個英超季前熱身賽都幾舊,而家歐聯打真軍
Block 104

走硬
Manchester City remain keen on keeping Leroy Sane and have not given up hope of tying the German down to a new long-term deal at the Etihad.

Leroy Sane feels a debt of gratitude towards City for the way he’s been treated in the last six months and he appreciated the club’s gesture to keep their contract offer on the table throughout his rehabilitation. (SPORT)

Plz stay
走硬

真係咁就一早簽咗約啦,腳跛姐又唔係手跛
所以都係快d躝
躝完即斷腳
球會做到咁咁都唔撚留,又真係好仆街
點解支持警察都要比人拉,手足
西乙仔收皮啦
安祖夠係荷甲最佳11人
全部都係辣殺
炒到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞