TOMICA 討論區12

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
tomica真係好易入坑
透明膠盒係d賣車仔嘅fb group見過有人賣
好大機會都係淘寶野黎
賺好多
fb有個香港賣家有專做膠盒
幫佢買過幾次, 包順豐
淘仔個d 質量好參次, 有披口, 過大, 過軟
而且膠盒唔輕, 連埋運費分分鐘貴過香港買
我都係用軟盒, 可以摺埋方便d
一買買一堆有排用

f40 都比較早期, 一般大家要收都收晒, 一係就淨番d 有價無市的
呢排都少出去逛 之前我都係上網訂
我見拍賣網都係450 左右
Sorry 阻住你睇文
P牌樓主唔想再有手足被黑警自殺

48個apps 啱所有人用,尤其前線手足
https://lihkg.com/thread/1864933/

啲apps可以避免黑警link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

請大家幫推,避免沉底
Sorry 阻住你睇文
P牌樓主唔想再有手足被黑警自殺

48個apps 啱所有人用,尤其前線手足
https://lihkg.com/thread/1864933/

啲apps可以避免黑警link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

請大家幫推,避免沉底

咁啱見到有原裝收納盒
咁啱又唔夠盒入車
買個嚟玩下
呢個賣家我都有買過,貴係貴d但係質素真係好好多,但係佢唔夠多款,好多TLV盒嘅尺寸佢都冇
淘寶平好多又多尺寸揀,但係質素要睇彩數,好多時都會有花痕,有時仲要成批都有爛,偶然先會靚靚仔仔冇問題
無法
淘仔絕大部份重量唔重質
用個模啤到爛都仲要啤出黎,啲料又未必好
特別係見你係香港客退唔到貨

香港買可能貴少少,但買1百個都有排用
而且入得盒啲車仔都唔平,俾多少少入個好啲盒保護都值得
九龍撚可以去淘大或者旺角睇吓,不過f40我記得係要4xx
咁我試過買到有爛都退到錢
我就所有車仔都入盒嘅,平車入平盒,貴車入貴盒,有d盒嘅尺寸得淘寶先有就冇辦法焗住要用
太薄會斷
睇情況,擺枱頭好易黃化,易斷(我就係咁)
始終有光線入屋

但係大膠箱嗰啲一啲事都冇

七月TLV,搶錢呀!
好正,想佢出香港嗰款前期型Hiace 100
個籠夠高,一定揸得好舒服
呢次劈蓆佬都唔夠hiace吸引
南亞戰車
想搵 長盒 既Tomica野 邊度多?

已搵過ssp玩具街, 現時點, 皆旺
灣仔?

wagon~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞