689 : 我有AM車坐,你有冇呀?

72 回覆
16 Like 116 Dislike
全國政協副主席梁振英出席一個長者團年宴時表示,香港社會由長者一手建立,因此要維護好香港社會,要反對任何破壞香港的力量和行動,亦要用法律對付破壞社會的人。梁振英說,相信在特區政府領導,以及國家的支持下,香港可以恢復正軌,呼籲社會各界要盡量過正常生活,不能屈服在「黑衣暴徒」的淫威。

梁振英又提到,昨日特登坐政府的AM車牌座駕去旺角買金魚和水仙球,刻意不坐民用車牌的車,是因為沒甚麼需要怕,又指過去六七個月,從來無人在他耳邊叫過一句口號。

同習帝一鳩樣係小學雞
Am車係威d
我都唔敢爬頭

依架?
老廉幾時會用AM車
其實係因為佢已經冇價值 弱智廢老
佢有冇用過自己個死人閪腦諗下,冇人係佢身邊嗌口號係因為已經冇人想再理佢/WFC

呢架
佢唔坐AM車已經冇人記得佢
梁振英又提到,昨日特登坐政府的AM車牌座駕去旺角買金魚和水仙球,刻意不坐民用車牌的車,是因為沒甚麼需要怕,又指過去六七個月,從來無人在他耳邊叫過一句口號。

睇黎佢不甘於過啲退休廢老式生活 仲好想生活中多啲衝擊
今時今日坐AM車玩多你幾鑊啦
AM車巧威威咩
政壇小學雞
問強仔借架1字牌坐下啦
車都燒埋你
又指過去六七個月,從來無人在他耳邊叫過一句口號。

689有見過有人同件擺設講野架咩
佢架車無AM牌落花墟 應該會俾班持伸縮棍嘅蒙面暴徒亂扑都似
前任行政長官辦公室係政府單位黎
黑箱車都係 AM 牌
無人係耳邊叫口號=無人反對
成個支共都係咁on9
但佢話自己去旺角買金魚 花墟買花喎
唔係公務黎
以前水記d友坐am車去布袋澳食海鮮都出事啦
你乜水 都冇權力
龍蝦同齊欣公主關心佢多啲 比多啲家庭溫暖佢啦 見到佢孤獨老人無病呻吟真係好唏噓
但係搭UO去日本?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞