[一月新番] 虛構推理

468 回覆
32 Like 4 Dislike
呢套重點係睇佢兩個一路鳩up一路派糖 然後琴子仲要成日話條仔對佢唔好
點解突然一跳會跳去兩年後
我想睇依兩年佢地發生左d乜
仲諗住可以睇多d男女主互動添
漫畫同小說都冇乜講呢兩年發生咩事
本身係上集中間直接駁今集後半 大蛇件事時序係再之後發生
動畫改左係鋼人七瀨前發生 畀大家知道乜野叫鳩up推理先
嘩..................透到呢
點知破咗
無嘢了
破處之痛...

咁快手
3集
暫時嚟講都幾失望

鬼頭明里把聲唔多夾個角色
唔明點解要夾硬調一篇間章放響主線之前,仲要好揀唔揀揀章咁悶,又夾硬改哂啲劇情
搞到九郎變咗個明明識咗琴子無耐好似唔多care佢但係又擔心佢所以跟埋去搵大蛇嘅傲嬌

仲要明明一集做得哂夾硬拖埋落第三集塞頭幾分鍾

op ed唔驚喜,畫雖然無崩但係一開始打就feel到無乜張力
套野9UP推理 冇野吹奏
主線漫畫都係悶到死
兩個都可愛
點算
剛剛睇完動畫第3話,琴子成日將破處之痛掛係咀邊,咁真係好想睇下兩人推車劇情嘛~
利申:我只是睇左動畫,其實我都覺得動畫男主一直個態度一啲都唔似上過佢

但是正常情況下,琴子將破處單野講得出黎,我相信佢唔係9UP囉~
其實有提過男主屌過ex
其實有提過男主屌過ex<---邊一Part?求指教~
第一話
男主同琴子講紗季見到河童驚到捉實佢果陣
男主話紗季係床度都冇攬得佢咁實
琴子答曬恩愛ge野佢唔撚想知
漫畫有 動畫唔記得有冇cut到
係 同樣係第一話 九郎之後係圖書館見到琴子
九郎話請琴子食飯
琴子話佢食完懷石料理先出黎 仲話同佢一齊可以衣食無憂
呢度都cut左
同琴子一齊仲可以食軟飯 完美女友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞