獨派手足加入和你Lunch: 和你獨!

52 回覆
73 Like 9 Dislike
香港獨立
台灣正名獨立
滿洲獨立
南蒙古自行獨立或與北蒙古組成聯邦
博圖獨立
東突厥獨立
推上去畀人睇
沒有兩國,哪有兩制,
香港獨立,唯一出路!
沒有支爆,那有獨立
沒有獨立,那有普選

支爆->獨立->普選

大家係同一條船上,政見唔同只差在對出路要求嘅高低。

對出路要求嘅較低嘅政黨/圈麻煩詳細解釋一下點樣可以唔使打死個大佬(共產黨)就得到你哋追求嘅出路?淨係嗌口號但唔講你哋嘅理念點實踐嘅話好難信服人。用腦諗嘢嘅人當晒你哋係邪教。成日淨係嗌冤枉又唔澄清真係想open-minded都唔知點幫你哋。

冇實質嘅辦法嘅話就唔該唔好喺度扭計R信徒,大家默默耕耘,一齊打大佬好唔好?暫時放低私人利益,私人恩怨,點分餅仔嘅事等差唔多成功時先討論好唔好?

講到咁到淨係試用得粗口人身攻擊(又唔正面反駁論點)嗰啲,大家睇得出係網軍,知道點做。
建設民主支那同香港獨立唔係同一條船
香港獨立 唯一出路
支爆之後大家做乜都得。就係唔想大家未贏就先争點去分個餅仔。建設民主支那同香港獨立等共產黨就死嘅時候再爭論點安排。

而家距離打到共產黨10劃都未有1撇。明知分餅仔係個最容易令人分化嘅話題,炒呢個topic嘅人,唔理立場喺邊一邊都係做緊壞事。
香港獨立
唯一岀路!

------------
香港獨立 唯一出路
新症正名:中國肺炎
香港獨立 唯一出路

今日「和你獨」銅鑼灣現場,有手足高叫口號「香港獨立,唯一出路」,同埋展示香港獨立旗。

「和你獨」時間仲比原先多咗大概十分鐘,超額完成。

多謝今日出席嘅手足。

圖片:蘋果日報直播畫面

#香港獨立 #唯一出路 #銅鑼灣 #和你獨 #和你lunch #6Jan
藍絲港豬請入!元氣搞優惠!
https://lih.kg/1813301
感謝手足
只要大家加入獨派,我永遠都會係到陪住大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞