聲優愛好 [7]另一位神 巽悠衣子

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
T7S好似好疊馬

OK啦

d名好多都好熟

日本好似幾有人氣
不過香港冇咩人識咁

我諗三場加埋都有30個香港人睇
入場成日都聽到粗口

細谷佳正剛在自己的廣播節目「天才軍師」公開將專心治療喉嚨,聲優業暫時休息
官方網站也同步告知訊息
節目中說到
「喉嚨的問題大概從一年前開始,為了可以長久從事聲優業,決定專心進行喉嚨治療,預計年底復工」
「休養期間想把屯積的書讀完、去旅行、學習想學的東西」

祝早日康復

宇宙級笑容
媽我戀愛了

宇宙級笑容
媽我戀愛了

細谷佳正剛在自己的廣播節目「天才軍師」公開將專心治療喉嚨,聲優業暫時休息
官方網站也同步告知訊息
節目中說到
「喉嚨的問題大概從一年前開始,為了可以長久從事聲優業,決定專心進行喉嚨治療,預計年底復工」

祝早日康復

講下咋,臭口d
種田真係魔性之女
啟冶同細谷
好對唔住,我太多口,講錯野
官方網站也同步告知訊息
節目中說到

祝早日康復

講下咋,臭口d
種田真係魔性之女
啟冶同細谷

好唔好公海開t7s post

兩強相逢

宇宙級笑容
媽我戀愛了

官方網站也同步告知訊息
節目中說到

祝早日康復

講下咋,臭口d
種田真係魔性之女
啟冶同細谷

話時話我想開個ML post

開左都應該少人推,不過開黎介紹下都好

最近淨係喪玩緊bang dream,t7s每日淨係登入打3張訓練卷同日任就算

最近淨係喪玩緊bang dream,t7s每日淨係登入打3張訓練卷同日任就算

睇動畫化咗嘅bang dream個 po就知
少人到, 不過介绍下都ok, 做唔到討論區姐

睇左祈著馬沙元帥服

睇左祈著馬沙元帥服

大西同桑原 ああああああああああああああああああああああああああああああ

睇左祈著馬沙元帥服

大西同桑原 ああああああああああああああああああああああああああああああ

桑原都幾矮

睇左祈著馬沙元帥服

桑原都幾矮

咁先可愛

大西用嘅body soap? 想飲下

大西用嘅body soap? 想飲下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞