[CLS 國度] 藍屍瘋傳嘅上海無人機表現 原來除夕夜係...無!! 發!! 生!! 過!!!!

176 回覆
772 Like 4 Dislike
支那真係所有野都係假
支那人呃完支那人,仲想呃埋外國人
Retweet
Retweet
咁好笑,果然同地球人想法不一樣,咁CG都得啦,使鬼搞咁多咩.......真係唔覺得醜,
支那只有騙子是真的
Push
反正冇觀眾 唔用cg//?
支那國真厲害
想起08奧運個大腳板造假,事隔十年都係一L樣
大家Follow IG要小心,對家已經開始用扮黃Ig戰術

[454名手足中伏]發現左個藍扮黃嘅鬼IG
https://lih.kg/1810343
廣州軒
除夕 「除習」
唔怪得唔可以興祝
人地美國既無人機已經用黎殺恐怖分子喇
支國仲係柒咕碌咁
唔係 係因為除習唔比興祝
雖然唔係正日,但我都覺得impressive喎,唔好見支那就狂插喇
7到呢
咁撚樣都得 支那豬真係賤畜嚟
其實同先進有咩關係
其實香港不如都搞番個「光復香港」無人機light show
https://www.youtube.com/watch?v=xwQ31-vSgfs
屌你明唔明個問題喺邊

呢度冇人話過個表演好柒好廢(頂多話冇乜新意)。我甚至支持以無人機取代煙花。減少空氣污染同噪音對野生動物影響係好事。

個問題係明明你唔係除夕演出點解要扮係。
佢絕對有正當理由解釋點解唔正日演出(2014人踩人事件之後上海灘冇再搞過倒數活動)。

呢個大話係冇需要講,佢都選擇去呃人。而且事實擺喺眼前,都仲要當住全世界講大話,呢個已經荒謬到一個指鹿為馬嘅程度。

連呢啲有證有據嘅大話都無人即時拆穿 (NYT 仲直接轉播冇 FC),你期望集中營之類嘅大話會有人 care?
Intel 網頁報價都寫明 200隻機嘅表演機隊要 300萬起跳

未計你未起飛已經可以信號干擾收你皮

乖,留返啲錢做實事好無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞