《然後,就再沒有勇武了》

445 回覆
1650 Like 15 Dislike

勇武被捕,係會死。
捉錯鬼,真係會變屍體。

阻膠唔會明點解政府會日播夜播割勇武廣告。只會痴戀口實論。但!我堅信,前線呢個位,支持勇武信念嘅手足一定比左膠多。

以後遊行,希望我嗌以下口號嘅時候,可以一呼百應!

前 線 好 珍 貴
唔 好 再 捉 鬼

Credit: pepe上PE 巴打

condom
捉鬼嗰班先係鬼
亂捉鬼死全家
睇呢個,入邊分析得好清楚,有鬼自己蒲頭
【1.1 元旦遊行】中國人壽裝修 完整脈胳 推測
https://lih.kg/eJehKS

【重建主權 • 革命在線】
https://t.me/hkblackpolicedog

前 線 好 珍 貴
唔 好 再 捉 鬼

前 線 好 珍 貴
唔 好 再 捉 鬼

唔需要,我另一個po有講

其二,要靠在場嘅每一位去保護勇武,包括開遮包括身體力行隔開阻膠,同埋喝罵並質疑對方係藍絲,只有身受其害佢哋先會明佢哋幾咁無理;
真係唔好再捉鬼

但係,唔捉鬼唔代表要同捉鬼隊割蓆
不完美可改善
左膠和非亂捉鬼可恥,但唔好比機會港共有位分化我地

前 線 好 珍 貴
唔 好 再 捉 鬼

Push
前線好珍貴 唔好再捉鬼
嗱,我教大家捉鬼啦
以後見到手足,無論有冇裝潢
即刻捉住佢交俾狗,話佢係鬼
然後同班狗俾心心,同佢地selfie
手足俾狗夾返狗屋打到死
死咗咪變鬼囉,100%捉鬼成功
之後講幾句好嬲,報仇,rip
下次出嚟又屌吓民陣,上fb ig打卡
光復香港靠哂捉鬼枉死隊

前 線 好 珍 貴
唔 好 再 捉 鬼

前 線 好 珍 貴
唔 好 再 捉 鬼

前 線 好 珍 貴
唔 好 再 捉 鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞