New balance 吹水區 (20)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
上joes買對993既4E版
放全新990 v2 黑色 us7 $1600
https://t.me/aloha1992
990 v5啦
呢個post 唔係講Made in UK or US 都會負評
收990xg2 Us8/8.5
US9 want?
之前見過人放1000 996gy
香港邊度有997.5 買?
Husky
992灰色係咪全球都冇出左一兩日咩網都冇曬,香港係咪唔會入
我見歐洲有啲國家嘅nb網有,仲幾齊size,但貴同冇我碼
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
thx

我都係啱啱先見到有997.5 呢款
我google 過人開箱,佢鞋吞係寫住NB made in USA但鞋墊寫997.5
定鞋吞已經寫住NB 997.5? 我見2個都有既?
其實佢款同993、v3差唔多,買都係因為復刻同steve jobs著過。如果過2000真係有啲貴。(但買得nb其實有前面個兩個因素已經會買
Agger
其實有復刻已經買左7成
有無人知除左專門店邊度有v5女裝size賣
幾間ig shop一係得男裝一係無晒碼
我覺得993靚過992
尋日係日本outlet 見到last pair 995同998
最後揀左998
希望無揀錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞