剛剛分手既你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(57)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
掛住佢我好想每日送佢返屋企
分手2個幾月,初初佢一直已讀不回,直到最近有返d 交談,當然話題一完就無野講,有時唔搵佢一排,佢又會無啦啦搵我,話有d 野壞左,同我講

好想話佢知,我仍然好鐘意佢,好掛住佢,但又驚嚇怕佢,令佢唔敢再搵我,變得好被動,其實男仔係咪應該主動d?
頂住呀 我過左三個禮拜都仲係好掛住 同埋仲未習慣到 大家都會move on的
佢有啲係暗示 有啲係分手先爆出黎 之前完全冇講過只能說女人話分手可以好決絕的 同埋好記仇 會一次過爆哂出黎
我都後悔了 第一次拍拖太傻仔只能夠對下一個好啲啦真係唔會再信女人講野
會唔會想你幫佢整咋你試吓暗示少少你仲等緊佢囉 不過男人真係要主動啲嘅 女人成日要氹
做不到佢咁樣對我 點解會咁忘記不到
正常的 和平分手好事來
我話幫佢整,之後我買左個新既比佢
因為佢一直唔想見我,我就話寄比佢
佢話好,但之後又叫我keep 住先,唔好寄比佢住
你仲愛唔愛佢
我會唔知點面對佢 用完語氣又會令人誤會
我覺得要睇原因
因為唔夾而分手我覺得做到朋友
因為做番朋友就唔會介意大家既步伐同價值觀唔同
因為你仲未習慣姐 我個ex都好絕情 但我都完全未放低佢 再俾啲時間啦
多啲約人 學自己想學嘅野distract下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞