[FOR·EVER]Everglow討論區(4)- 2020年回歸在望 怡人mia生日粗卡~

1001 回覆
9 Like 38 Dislike
咁扭法點頂...
幾耐冇見佢地有野做
椰奶幾時番
呢排發覺佢其實都幾正
不嬲都咁正
銀毛個期先開始正
🧧
中完炎人都靚左
呀女......個鼻
前日個vlive做緊乜mia個頭成棵竹咁
Secret48後面好唔好睇
睇左兩集幾無聊下
佢地真係零綜藝感,玩又好食又好都係好悶睇返舞台表演算啦
everglow Aisha
小學開始做練習生 初中已經係mk妹 雙面人嚟
事主初中同OO拍拖 OO同aisha係朋友
有一日事主比老師點咗去做嘢 遲咗返班房 見到aisha同堆frd企喺樓梯 話:OO條女喎
因為同aisha唔熟 笑咗笑就繼續返班房
aisha同事主講自己係OO嘅ex 你同佢去到咩地步啊 我哋__過 你呢?
事主以為講笑 冇理到就咁走咗
之後每次撞到 佢都會講一啲關於性嘅嘢 有陣__味啊 (我估係講梗處女) OO真係慘之類 越講越過分

aisha嘅朋友除咗言語暴力 仲開始肢體暴力 撞事主 打事主後頸
aisha朋友試過喺落堂後 課外活動 操場 禮堂恰事主
仲周圍傳rumour
同OO分手後 呢啲言語+肢體暴力仲持續咗半年以上

喺9/10月 有日課外活動時間 aisha見到OO喺操場 就捉住事主後頸拉去窗邊 夾硬show佢個樣出嚟
大嗌:OO呀 佢話想同你__喎
成個操場同班房嘅人都聽到 之後啲rumour再爆得仲勁

初中畢業後 喺高中提起事主個名 啲人就知佢係因為__而好出名嗰個 嗰個處女
冇人敢同佢玩 仲有啲男仔走嚟撩佢

一個學年後 aisha扮唔識事主咁行過去同佢打招呼:hello 你係@@個朋友?
但係everglow land好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞