狗賊果然搵黑社會攪鳩桔梗

337 回覆
1182 Like 8 Dislike
不外乎忠/誠/勇/毅嘅字頭
中文綠字頭,英文P字頭
根本就兩為一體。
Cls
其實有冇起個呢條死左膠底
又一單警黑完美合作
真係休班狗做都唔出奇
幫推

唔好意思 謝一謝位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
警字頭 警黑合作
SHOP商場戰略檢討與重點 幫手share

1) 落閘就目標已達成, 可以轉場
商場落閘基本上都係因為D狗入撚哂黎, 咁達成目標 無需要再屌狗同戀戰

2) 街坊被捕個時麻煩街坊咪撚係度嘈
琴日已經有幾次係因為街坊太嘈, 個街坊大聲叫都無人聽到佢講乜, 咁樣同害9自己友無分別。一陣無名無姓無資料, 係咪想人地被消失??

3) 回馬槍,D狗走個時唔撚好再上前
尤其是商場入面,次撚次比人回馬槍幾次。每次都捉撚左2-3個。屌狗還屌狗, 你地係後面屌就爽, 企前面既街坊就中伏。唔好再做豬隊友

4) 12點好撤,再留係度攬炒指數低
咁夜對政權既傷害係邊度? 個撚個都返鳩哂屋企訓教, 車又少。同玩平原戰 自殺有咩分別? 大家要記住個目標係乜野。街上又無其他路人幫你地cover, 過左12點又無車走。好似琴日MK咁, D人又話走唔撚到比狗包圍住。咪撚再要呀寶出動

[告急] 德國人權法30號截,差22K, 用chrome簽,
chrome可以幫你翻譯做中文,
唔撚洗睇教學都識簽 洗撚睇教學咩
直接right click 轉做中文啦 好撚易之嘛

https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_10/_01/Petition_99914.nc.html

Push
得啦曱甴 你繼續啦
九唔搭八到青山走犯咁 不愧係毅進曱甴
忠誠勇毅邊個字頭做嘅
兌現啊
btw推
已經覺得咁多單自殺案係同黑社會有關
警黑合作,元朗翻版!
笑撚死
律師會三更半夜搞人間鋪?
屌你老母死MK 扮專業人士
自稱律師係犯法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞