[AN/iOS] 龍珠 爆裂激戰 (133) 黑警冚家鏟,藍絲全暴斃

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
加防最緊要
攻係有啊 打超難關脆皮到唔敢用
請教唔用道具打9999萬 利申冇知飯
有用 過到 冇問題
想知咩team同點組
終於中學畢業
冇隊長真係勁難
最後冇哂道具之下靠反同lro回血險勝
撒但真係好撚勁 仲坦過體古同變左身既lro
邊隻咩關先得架

hero35同37勁撚到
我用37、XENO35、體超1悟
三隻加埋,得返一隻果陣接近贏硬
純撒/魔人入唔入
純撒遲下再打 但魔人入有咩問題
問題係2020年啦 仲係齋加攻唔加防
有少少原地踏步囉
個人意見 歡迎討論
我認同呀 但事實係過到關
係到笑冇防嘅事實係從來都冇拎過入去打
或者冇用個腦去諗點用張野 隻game已經唔洗你用腦
連諗下啲卡有咩用都唔去做 不如去玩井字過三關啦
係呀柒頭妓安 笑撚緊你呀廢柴
用啲冇防舊卡咪當增加難度囉
好好玩
高攻舊卡其實都好用,
知飯速達可以快手打死對面,捱少幾hit 拉返埋都ok

如果要z 極lr 舊卡就好破壞隻game 既平衡,
其他z 極世代隊長同新卡發展空間會細左,甚至無位企
妓安就算9數啦 速大波係大獎啊嘛

用腦玩固之然係過超難關既因素 又要排位又要睇屬性
不過我覺得大多靠運
佢要對你隻無防既開必你都係要死
我有時氣絕唔到敵人我又係要死

我只係覺得有啲卡面咁靚或者有趣既LR (例m達/小朋友)變左倉管咁有少少可惜 如果buff返啲好似堆極限z覺舊限咁
泛用性高返啲咁就皆大歡喜啦
不過笨大邊會咁so 畫過張引課仲實際
純撒遲下再打 但魔人入有咩問題
問題係2020年啦 仲係齋加攻唔加防
有少少原地踏步囉
個人意見 歡迎討論
我認同呀 但事實係過到關
係到笑冇防嘅事實係從來都冇拎過入去打
或者冇用個腦去諗點用張野 隻game已經唔洗你用腦
連諗下啲卡有咩用都唔去做 不如去玩井字過三關啦
係呀柒頭妓安 笑撚緊你呀廢柴
妓安就算9數啦 速大波係大獎啊嘛

用腦玩固之然係過超難關既因素 又要排位又要睇屬性
不過我覺得大多靠運
佢要對你隻無防既開必你都係要死
我有時氣絕唔到敵人我又係要死

我只係覺得有啲卡面咁靚或者有趣既LR (例m達/小朋友)變左倉管咁有少少可惜 如果buff返啲好似堆極限z覺舊限咁
泛用性高返啲咁就皆大歡喜啦
不過笨大邊會咁so 畫過張引課仲實際

其實唔關事 係要食必嘅 你擺隻唔岩屬呀
食一野都要交低十幾萬啦
根本拎超難關黎講就一定會發生咁嘅情況
仲有拎疊防黎打飛機就仲on9 我唔係話疊防唔好呀
只係冇悟空傳 疊防卡咪只係一張on9卡
拎佢黎做新指標根本就唔合理
岩打悟空傳唔=打超難關好輕鬆 到最後咪又係睇卡面做人
除左好敵手隊,平時打超難關係睇運
大亂戰吉連我都試左5、6次先過到…
次次兩隻坦就係打我隻無防既120%隊長
一係就超4格比失靈果D
想問下體LR傑紐有冇得免費升技
咪平時有得刷果隻基紐
之前好多入話Lr 紅毛廢
事實上用佢打超難關/大亂戰
零突有會心有閃打到二百萬一啲都唔失禮
魔童真係出奇地好用 用佢打合札z 都無問題
因為睇住大技嚟擋
LR我果陣已經話唔弱
三回合疊到10萬幾防,跟住輸出未到好差
攻守平衡算係用得下
利申:果陣有課抽唔到
隻嘢又大幅加攻防 又閃 又會 點會廢
我抽唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞