有無人成日同另一半傾咸濕野?(4)

1001 回覆
13 Like 29 Dislike
又一問,m期唔準係咪得食藥可以控制
佢早排突然唔嚟,但突然嚟足一個月,醫生開左避孕藥比佢

佢平時準唔準先

平時好準,但唔知係壓力大定係點,突然有兩三個月亂晒

當然可以食藥
但之後正常返就可以唔洗食

我就係見佢而家正正常常,叫咗佢停,唔知會唔會又亂

佢平時準唔準先

當然可以食藥

其實家計會幫到佢,平靚正

佢就係去醫生度,然後醫生話叫佢去家計會配多兩個月

佢平時準唔準先

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

佢平時準唔準先

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

唔捨得佢食藥
雖然試過唔戴套但都冇中出,因為佢驚

中出同帶套你地會咩感覺?

射完會feel到有野流出黎 好得意 係咁用手指了
帶套冇咁爽

係呀
好少戴套

真係好正
屌冇得再試 唔好再講

同男朋友點會戴套

個陣佢唔想我食藥 淨係好耐先玩一次
分左手就更加冇得講

其實分左手做sp有冇得諗

諗過但都係算

我都有諗過
但應該扑個陣就好爽 扑完就慘過死

以前同sp玩都有射出的是空虛既感覺
之後同sp玩要去到入戲,射完
要提自己做淫賊扮返enjoy

真係好正
屌冇得再試 唔好再講

同男朋友點會戴套

分左手就更加冇得講

我唔想
佢都話淡左 冇感情咁扑我會想死

邊捨得淡

佢話佢都唔知點解扑野好夾 但係對我已經冇乜感覺
咁咪算

無感情好空虛的

佢平時準唔準先

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

唔捨得佢食藥

除非條女m期準到仆街
如果唔係都係要食藥先可以中出

係呀
好少戴套

真係好正
屌冇得再試 唔好再講

同男朋友點會戴套

分左手就更加冇得講

諗過但都係算

女仔淫同sp真係可以分得好開

我自問定力低

男人有得食點會唔食

我有frd真係無食
我都試過,果個女仔我frd zone左,不了

同男朋友點會戴套

分左手就更加冇得講

諗過但都係算

我自問定力低

男人有得食點會唔食

會嘅,你話而家講下咸濕嘢都仲會,但要真係出嚟扑就不了

好少試中出 僅有幾次都好爽

中出同帶套你地會咩感覺?

射完會feel到有野流出黎 好得意 係咁用手指了
帶套冇咁爽

係呀
好少戴套

真係好正
屌冇得再試 唔好再講

同男朋友點會戴套

分左手就更加冇得講

我唔想

邊捨得淡

咁咪算

都係比佢講話淡 真係諗極都唔明淡係邊
一直想試下有個淫既女朋友。。之前有個短期sp,屌到佢床上啲公仔掉撚哂落黎,佢嗌到pk,再出廳屌到佢頂唔順,諗返起都好撚正,晨操後即返工。

佢平時準唔準先

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

唔捨得佢食藥

除非條女m期準到仆街

佢食藥果排試過
我地未想做爸爸媽媽住
有愛既性爽好多

同男朋友點會戴套

分左手就更加冇得講

我唔想

邊捨得淡

咁咪算

淡=你悶=有新野吸引到佢

佢平時準唔準先

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

唔捨得佢食藥

ex會食藥 問過醫生話其實長期食果隻係冇副作用咁濟 不過佢食係因為暗瘡 扑野不了

佢平時準唔準先

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

唔捨得佢食藥

ex會食藥 問過醫生話其實長期食果隻係冇副作用咁濟 不過佢食係因為暗瘡 扑野不了

可以控埋暗瘡
愛靚唔愛命

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

唔捨得佢食藥

除非條女m期準到仆街

佢食藥果排試過
我地未想做爸爸媽媽住

始終會有機會搞出人命

同男朋友點會戴套

分左手就更加冇得講

諗過但都係算

我自問定力低

男人有得食點會唔食

agger

同男朋友點會戴套

分左手就更加冇得講

我唔想

邊捨得淡

咁咪算

=你悶=有新野吸引到佢

this is true

諗過但都係算

我自問定力低

男人有得食點會唔食

agger

但有女送埋上門,真係拒絕到咩?

當然可以食藥

唔會
試過無問題的
唔洗擔心

唔捨得佢食藥

除非條女m期準到仆街

佢食藥果排試過
我地未想做爸爸媽媽住

始終會有機會搞出人命

男人都係要負責任嘅
呢度講下可以唔洗上身,但現實出軌/中獎就唔同講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞