連登有冇人喺indiegogo買咗Philips PicoPix max?

376 回覆
5 Like 3 Dislike
呢部同Philips比最大分別就係Philips係Portable呢部唔係
我買呢部都係貪佢portable
之前用極米z6x
硬件上都差唔多
係多啲port位同有個套
等你包膠
利申back咗ppm佢先出嗰時Philips反擊得好勁
Backer #7xxx Fund已re
睇IGG comments睇到無哂信心
連Philips依D大公司都可以前言不對後語
仲要死撐

依家訂咗部mogo pro
巴打喺Amazon訂?
係咪睇indiegogo 入面個contribution ID?
我1093x都未ship
剩係lock左address
想問個白痴問題
Remote點駁藍牙?

不過taobao其實都有國際版
解決左未?
我見tg有人答左
未試
放工試
想知modded netflix係直接app store裝落去定我要入隻apk落micro sd再塞入部機度?
用左一排既巴打覺得點 應唔應該refund
https://www.youtube.com/watch?v=k0ludkPg0G8
本身想back, 睇完段video嚇親
有d多餘, 雞蛋裏挑骨頭
玩電話都好意思放上YouTube
Your address has been locked
FF下會唔會過年前ship到
巴打contribution id幾多
2xxxx
見到呢個post先back
我17xxx佢話25號前會ship多3至五千部我諗都九成無我份對佢哋嘅shipping已經無任何期望
利申10尾開始日日stalk住個status本身話11月中有貨,屌佢老母西
咁我都唔洗諗了
姐係佢純粹收到你response就lock你address
同準備ship比你0關係
佢好似11月就已經lock咗人address啦,不過你想改都可以sd email
https://community.screeneo.com/t/shipping-to-europe/444/104

Shipping to EU today, up to backer 4188

唔駛諗啦,有排
但遲收有遲收既好既
唉屌菲利蒲老母
EU係特別遲 好似呢批先第一批?
所以EU既人先屌哂鬼
第一頁已經收到個位巴打都10xxx
我諗佢係backerkit個number,無可能咁早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞