[突發] 黃色經濟戰 -「Anywhere But China 黃色商品」第一批名單出爐!

896 回覆
1301 Like 14 Dislike
Pushhhhh
可唔可以唔好用黃藍嘅tag
因為兩個concept始終唔同 最好分清楚
一個係政治表態 一個係產地
兩樣嘢嚟
Good job
Hey 我同你哋嘅想法一致
第一步係黃色地圖
第二步就應該係開發黃色商品戰系統
所以我想幫你哋整app 加入去whatsgap嘅app入面
日後使用者可以一search果品牌或商標名就可以瞬間知係咪黃色商品
App同呢個名單將永遠保持更新
大幅方便推廣黃色商品戰 變成日常生活一部份

覺得呢個方案如何?
細節入嚟呢個group研討啦
話你係樓主就會有專人聯絡你

https://t.me/joinchat/JABufk663yTdXdU7ErWQhQ
推一下
Pishhhhhhhh

狗隊特突比你捉到鬼,反正比你捉到隻鬼又唔會有咩後果,仲可以引大家捉鬼,透過捉鬼內部分化

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
沒有普選 唯有獨立

解散警隊 刻不容緩

荷包在我手 藍店抖一抖
抵制藍店 支持黃色經濟圈

政府正用盡一切手段迫企業歸邊,為示威者樹敵,為求社會各界與抗爭人士割蓆

黑警透過非法濫捕,圖阻嚇港人表達訴求,損害香港言論、集會自由

唔好唔記得831幫警甴殘殺手足兇手

齊心祝福
有無得升級到國際層面?
#standwithhk #boycottmadeinchina ?

其實紙巾 100%pulpage係中國製造,唔應該係黃色經濟圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞