PRODUCEX101 - X1(엑스원) 討論區 (112) 兌昇生日快樂

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
新人你好有眼光點解你pick佢哋嘅?
手足想lick his feet
又話老公係偉仔
黃昏J
我節目播嗰陣最中意施勲 覺得佢好有leader力 實力又唔錯 有時又幾得意 我係俾佢finesse嘅表現驚艷到 然後睇埋佢所有直拍 都好吸引我 即使明知佢俾人惡剪有啲sad 但我知佢有做好晒隊長同編舞嘅職責 都冇真係同人不和 明明自己冇錯 佢都覺得自己做得唔夠好 所以即使見佢排名跌 就預咗佢返公司 支持佢活動 喺節目入面即使結果唔理想 喺我心目中 佢都係最好嘅 咁就足夠(至於知道佢無論做得幾好都係唔會出道 都係後話了)

至於垠尚 除咗我覺得佢好靚仔之外 佢係施勲最引以為傲嘅弟弟 係務實嘅努力派 年紀細細但係好成熟 喺舞台上面都有好吸引人嘅氣質 喺節目後期發現原來佢唔係自閉仔 好中意佢活潑可愛嘅一面 喺佢出道之後佢有好多我心目中嘅神gif

其實其他X1 member 或者其他仔仔都ok中意
新人真係好用心睇感動
新人打咗咁大段野黎表白 我中意
我1pick施勲佢真係好乖仔又好叻仔
佢又唱得又跳得又rap得又作得
但睇到你括號個句我有啲眼濕濕
果個傳聞屬實嘅話 AJY點解要咁樣對佢
佢果時咩都唔順 會唔會搞到有抑鬱
明明佢人生路本應係好一帆風順
不過好慶幸Rhymer同BNM咁錫佢
佢而家係BDC出到道我都好開心

垠尚前幾日走左去BNM con好有家族愛
好想見佢真人 傳聞佢個人唔上鏡
真人好睇N多倍 想FC
表揚新人
笑死
一打長文就知你係邊個!
好開心契仔出世得啱啱好
痴到個生日po
契媽愛你

帶埋契爸黎留名祝契仔生日

好似已經陸續有人收到會員禮
唔知係咪同cafe啲野一樣唔可以外傳就唔po上黎了
見到有人up左上ig 好好睇 好後悔個陣冇買到
疾總.. 啲卡正到
我都想fc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞