重要!大家要小心「e肚仔」呢個app!

473 回覆
1832 Like 16 Dislike
不設最低消費,不論是$10杯飲品還是$8串魚蛋也能下單
沒有額外收費,餐牌商品價格與到店外賣一致

比較好奇佢Business Model係點,定係純粹洗錢
已經有YouTuber幫e肚仔賣廣告啦
又一香港知名YouTuber!幫支那01賣廣告!!
https://lih.kg/1786548
一定唔會用
Business model ? 中資要架咩,儲member, view, big data, 之後做廣告又可以叫高啲個價(雖然都無乜人落),又可以 analyse 完賣。 最緊要有後台,少少枱面錢無咗有咩所謂。

Btw, 之前打飛機話差唔多超越蘋果,點知被反cup再比立場過埋
入去比負評重好啦
app store ,play store比一星
app幫你標埋藍店
上google maps比一星
好過叫人唔用
多謝提醒。唔會用
push
支那01
如果你俾錢佢就話,實際營運就唔會係甘,咩都係要用錢去推,但如果佢出左budget又冇人用就會止蝕離場
佢呢d甘既垃圾APPS 送50蚊,拎完50蚊就走。冇送錢就唔好用,用佢點輕鬆食黃店20蚊餐<3
無用過
Push
可唔可以唔好打5p 字,我load 左陣先明你講乜
有$50又點,唔好貪果少少便宜,諗住用一次半次無咩嘢,香港人要有骨氣
大家要企硬堅決抵制藍色經濟圈
抵制支共01抵制e肚仔
佢呢啲app都係跑用戶人數跑單數,就算只係用一次都會益左佢,拎啲數去俾支那老細打飛機,佢哋最終都係想做靚盤數r水魚注資或賣盤,唔好幫佢地達成目的

連acc都唔好開,咪益佢地
push
Push
所以佢搵勁多靚女派傳單
仲派過幾日果汁
推到佢收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞