[長期置頂]元朗恐襲五個月 黨鐵商場和你坐

871 回覆
460 Like 7 Dislike
今個星期六就係元朗恐襲五個月

銀髮集會個主題唔係追究721都有人推 反而無人推五個月行動?

你哋係唔係唔記得晒嗰日發生咩事 香港人係唔係咁撚善忘呀

小弟有一個行動想分享吓
夠一千正評就唔該同我全世界做文宣

時間:1500
地點:元朗yoho mall
行動細節:主題 追究721事件 做聖誕文宣 邀請人入工會
如果黨鐵一如概往噉封站 就全世界同我去

圓方(黨鐵)
連城廣場(黨鐵)
Popcorn(shk)
V city(shk)
IFC(shk)
荃灣廣場(shk)
yoho mall(shk,元朗人限定,提前閂就可以走去其他度幫手)

主要喺元朗搞 但如果提前封站 次次都聚唔到人 結果元朗因為唔夠人 搞到好多手足被捕 其他手足又唔知可以點 所以我而家揀嘅地點都好近黨鐵 行動要可以吸引和理非參與

只要夠多人 就可以唔洗犧牲手足都達至經濟攬炒

你哋係唔係重要靠勇武手足幫你哋犧牲呀 可唔可以變咗係和理非保護返勇武手足呀

所以大家一定要做好文宣 1221我要見到你哋咁多個

勿忘721
光復香港
時代革命
推呀
真係要做多啲文宣

但係有冇諗定如果yoho聚到人之後點
目標係塞佢商場塞到關門定係繼續開花?
好似之前幾次都聚聚下人就走咗出大馬路
呢層當然有
如果塞到閂門就去大馬路 但如果係提前公告5點前閂門之類就轉場去其他地點
之前幾次都係因為提前閂門先去大馬路 同埋係平日 亦都無其他地點
咁真係要提前做定文宣講唔同情況下要點樣
(黨鐵通知提早關門=去yoho
yoho通知提早關門=去其他商場
yoho臨時關門=去大馬路 etc.) --> 未必要跟呢個做法

同埋去到大馬路又要諗下會點做 我都幾肯定當日成條大馬路都一定遍佈狗車
可能連人都未必聚到 淨係嗌下口號都射tg
光復元朗
呢個做法係個人建議 一定要做兩手準備 就係預防好多狗 所以地點先要分散
但係at least同定大家講唔好忘記721
到依家都係冇狗被起訴架
班鄉黑都係不了了知咗我dklm
啲文宣真係太遲 雖然有好多嘢要做 但好想有返7 8 月嘅行動要排期嘅氣氛
推呀
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞