[天滅中共 全力護級]AC米蘭球迷討論區(160)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
皮狗豬5球又破左乜紀錄呀?
再之前果班都唔係好好
咁依家好撚好呀?
班垃圾對前十得一勝咋
17 戰得6勝3和8負
入得16球
唔係班垃圾揹飛邊個揹飛
就講皮帥明明上任好少少
點知又係咁
做香港人慘,做捧米蘭既香港人慘上慘
諗緊點解舊年呢個陣容踢出黎會唔太差
威啦你地
佢唔用kc明明有起色
依幾場用返衰撚到
呢兩個走埋不敢想像諗真啲隊波由屌帥之後真係廢到不忍直視,仲要捱幾耐
佢一向嘅存在價值都係跑動同埋加強硬度,傳球配合只可以喺佢轉會前先見到,成條左右路都啞晒火,前場同中場都斷開晒,中場無人控制到隊波嘅節奏,又無人造到波,佢咪淨係得個跑字囉
啱架喇 係時候大敗一場羞辱下班仆街
皮sir 真心算正常
隊草叫加強中場硬度真係笑撚左呢條垃圾除左第一季叫有心踢,呢2年hea撚到,態度又差場場hea ,D 企位走到前一前但一拎波就斷.查好似winning咁球球向前鳩比20場博到波果DSO 己經無靈氣變左拖慢加鳩比中堅就真無計
我講過,睇呢隊波同香港現況一樣沉淪,睇住佢真係好撚辛苦… 我睇左廿鳩幾年,真係好似未試過輸五隻蛋…
巴卡頂住中後場
牙BEN唔能得
講真我依然覺得只係差左翼
我唔認為人腳真係差到咁
無牙撚便豬了
5 - AC Milan have lost a Serie A game with at least 5 goal margin for the fourth time in their history; the join-worst defeat in the competition (the last was back in May 1998 vs Roma). Crushed. #AtalantaMilan

20年
我都無諗過班撚樣一場波真係做唔到一腳似樣攻門出黎
降班隊都唔會喇屌佢老母
其他隊D人又好撚勁咩,跟本教練問題
啲球員9秒9入返哂更衣室
$$ 可以走,龍門唔難搵,佢仲要咁貴..
好既意大利中堅真係好少
你啱
隔離隊友係迪布尼 拉傑迪佢實發揮到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞