NIKE 討論區 (16)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢地話冇,唔知流定堅
我問咗ps7啲staff同nike online chat都話無消息
今朝online入咗件hoodie好想要埋件tee但無乜人放咁 有人放個價都接近main line OW好唔抵咁
D hoodie好似今朝先上架?
一見到就冇曬
今朝11點幾無聊上去睇見到 都幾易買 應該起碼大半個鐘先賣晒
有無巴打知對strangelove係咪香港無行貨?
如無想係stockx入
Sacai LDV 個價仲會唔會跌 ?
呢期好似少左貨....
有冇巴打放flyknit trainer sunset tint us12?
突然好想搵番
stockx買鞋會唔會有假?
有機會
絕對會
利申:早幾年識人拎假鞋拎上去賣發左達
而對係官網都無曬
之前miss左無留意
想平平地買返對著都咁難
講完唔敢買
想問下有冇人試過係Nike online shop買野但不幸比海關抽查? 我1月頭有張訂單到而加都未收到貨...問過Nike話比海關扣起抽查 佢地都update唔到個status
Nike hk online?定外國?
Nike hk
海關扣咁搞笑
正常本地ship應該就咁比順豐送
係呀...佢都有順豐個單No.提供左 但順豐果邊就話Nike未發貨 所以一問Nike就話比關口抽查緊 佢有解釋 我理解某件貨應該唔係香港倉 但就咁岩比關口抽查緊 佢地都冇答案話我知要扣幾耐 只係話一查完就會比順豐送貨 不過佢都有講如果唔想等 可以幫手安排退款 但我唔等都等左成個月 所以想問下有冇人都試過咁情況 睇下大約等幾耐
咁你都幾唔好彩 買過幾十次都未遇過
一月中買左到而家都未有 問客服都係被扣關
佢話最耐試過扣2個月
普通衫同鞋炸...
師兄張單都係比海關清關緊? 咁你仲等緊定係退款呀?
我都係上月8號買, 到今日都未寄出, 扣緊關
咁睇黎1月訂單好多都出現清關情況 本身見有折諗住買黎新年著 點知到而加都未到

琴日再問左Nike 佢就話每日都有同海關果邊聯絡更新情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞