冇時間啦25號截止,極度要人幫手!

5001 回覆
3413 Like 23 Dislike
德國版人權法案個聯署12月25日截止,要5萬個簽名,但而家都係得4300個,唔好嫌麻煩唔簽,下面有教學,用幾分鐘就得,唔好放棄德國戰線話冇用,不嬲我地都要將不可能變成可能!快d簽同share出去

睇到呢個post既人唔該幫我推下

聯署傳送門:
https://epetitionen.bundestag.de/content/petitionen/_2019/_09/_23/Petition_99604.html

教學:
首先碌落去搵呢個”Petition mitzeichnen”,即係簽咁解

之後大家應該都冇account,要register咗先。
㩒呢個 “ich bin neu hier”,即係i am new here:

入email同新嘅密碼,一陣登入用

呢兩個打咗星嘅係同意條款,tick咗就得

填你嘅大名

要入地址,PLZ即係postcode,香港冇就求其啦
Ort係城市,如果係香港就寫Hongkong
Land即係國家,有得揀HK

填完地址之後㩒Jetzt registrieren,然後要check email確認

入到email 㩒佢條link,開出嚟嗰版話成功確認,之後關咗佢就得

入返一開始傳送門條link,今次用返頭先嘅email同密碼登入

有兩個選擇,上面係出真名,下面係匿名,揀完㩒Jetzt mitzeichnen 就大功告成
唔該幫我推上熱門
而家10份1都冇呀
推上熱門
入左黎既巴打唔該幫我推下先出去
推呀
快啲簽啦
推呀
每個步驟都列晒出黎! 成個過程3分鐘搞點! 快D簽啦
(推上熱門)教育局對官校發「禁言指引」 已FC
https://lih.kg/1782420
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞