[金融界杯葛] 朱庭萱的正職是「金利豐證券」副總裁

238 回覆
332 Like 3 Dislike
細到咁 直接裝修幫佢擴建啦
咁西利,叫金利豐朱太講聲誠哥係曱甴王先啦,我就信啦
做金融保險嗰堆個個都叫自己做總裁架啦
喺呢行做多幾年又跑到吓數嘅sales都叫VP架啦
叫美帝搞佢哋,美國可是金融霸主,而且我唔信果間野冇洗黑錢。
冇藍籌既
袁彌明係人民力量wo, 佢阿哥今年八月又似乎因為偏黃同葉劉鬧交
反而係佢阿哥同容海恩結婚先真係令人睇唔透
佢阿哥短時間內兩次令容海恩大肚,都幾犀利
但搵朱太上市真係猜唔透
有咩理由痴朱太呢種人
啲精跑得好快
大家星期六有時間,記住加入香港金融業職工總會做會員呀!

我哋可唔可以為大家發聲,可以做到咩地步,全靠會員的支持

冇會員,政府點解要理你呢,資方點解要理你呢...

所以唔好等,今日就加入啦

PS: 就算唔係金融界的同業,都麻煩like and share,俾多一個人睇到,就多一分機會團結同路人,拜托拜托🙏

#香港金融業職工總會
#香港金總
#HKFU
#收會員

https://www.facebook.com/107457800635080/posts/159723118741881/?d=n
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞