[聖誕新歌試唱] 何君奶隻鵝、鄧炳強is coming to town等九首

537 回覆
1538 Like 12 Dislike
最好聖誕圍住警總大合唱
維尼熊過聖誕,問我要啲乜嘢玩,我說俾個雙普選我。

維尼熊佢過聖誕,問我要啲乜嘢玩,
錢還是假,但我說,俾個雙普選我。

維尼熊過聖誕,問我要啲乜嘢玩,
車還是樓,錢還是假,但我說,俾個雙普選我。

彈還是炮,車還是樓,錢還是假,
但我說,俾個雙普選我。

維尼熊過聖誕,問我要啲乜嘢玩,佢西面我,
只要我盲撐:Carrie Lam,警犬亂爬,
但我說,俾個雙普選我。

金牛或大牛,佢西面我,
但我說,俾個雙普選我。

登報齊眾籌,金牛或大牛,佢西面我,
但我說,俾個雙普選我。

Lunch落去碼頭,登報齊眾籌,金牛或大牛,佢西面我,
只要我盲撐,Carrie Lam,警犬亂爬,
但我說,俾個雙普選我。

Donald 話訴求,Lunch落去碼頭,
但我說,俾個雙普選我。

搵黃店買油,
但我說,俾個雙普選我。

維尼熊佢過聖誕,問我要啲乜嘢玩,
揀藍店報仇,搵黃店買油,
但我說,俾個雙普選我。

火球或汽油,揀藍店報仇,
搵黃店買油,Donald 話訴求,
Lunch落去碼頭,登報齊眾籌,
金牛或大牛,佢西面我,
但我說,俾個雙普選我。

慈祥鵬過聖誕,問我要啲乜嘢玩,我說俾個 passport 我。

慈祥鵬佢過聖誕,問我要啲乜嘢玩,
刀還是劍,但我說,俾個 passport 我。

慈祥鵬過聖誕,問我要啲乜嘢玩,
槍還是炮,刀還是劍,但我說,俾個 passport 我。

車還是馬,槍還是炮,刀還是劍,
但我說,俾個 passport 我。

慈祥鵬過聖誕,問我要啲乜嘢玩,佢西面我,
只要我扮盲,不停讚,不再亂彈,

風球或羽球,佢西面我,

雞球或鴨球,風球或羽球,佢西面我,

Disco 或桌球,雞球或鴨球,風球或羽球,佢西面我,

Walkman 或桌球,Disco 或桌球,

加拿大買牛,

慈祥鵬佢過聖誕,問我要啲乜嘢玩,
天安門旅遊,加拿大買牛,

輕談或對談,天安門旅遊,加拿大買牛,
暫時最順口係鄧炳強is coming to town😂
樓主我對你唔住
琴晚太夜做係咁打錯字
而家三隻執過一次再俾你

Stonk post
<Walking in the Air>

射TG既晚上
眾街坊都屌鳩老母
但黑警吸返晒
毅進既最折墮

撩警嫂既晚上
連登仔女等緊睇live
待勇武巴打將
萬千子孫殉葬
唔該晒巴打
唔該晒巴打
跪求巴打得閒嘅話唱埋其他
高質
整合埋隔離post, 歌詞書仔版
跟原曲英文字母排
雙面印, Z形咁摺

等睇人唱
《維尼熊過聖誕》歡樂版

維尼熊過聖誕 話我要乜俾我揀
我嗌俾個真普選我

維尼熊佢過聖誕 話我要乜俾我揀
刀還是棍
但我嗌 俾個真普選我

槍還是炮 刀還是棍
但我嗌 俾個真普選我

車還是艇 槍還是炮 刀還是棍
但我嗌 俾個真普選我

佢不限我
只要我變藍 肯盲撑 兼夾腦殘
但我嗌 俾個真普選我

J圖或冇圖 佢不限我
但我嗌 俾個真普選我

𡃁模或阿毛 J圖或冇圖
佢不限我
但我嗌 俾個真普選我

馬蹄露或性奴 𡃁模或阿毛
J圖或冇圖 佢不限我
但我嗌 俾個真普選我

Jetso或五毛 馬蹄露或性奴
𡃁模或阿毛 J圖或冇圖
佢不限我
但我嗌 俾個真普選我

Maria慰勞 Jetso或五毛
J圖或冇圖 佢不限我
但我嗌 俾個真普選我

維尼熊佢過聖誕 話我要乜俾我揀
Big Big Bay食𧐢 Maria慰勞
Jetso或五毛 馬蹄露或性奴
𡃁模或阿毛 J圖或冇圖
佢不限我
但我嗌 俾個真普選我

土豪或旅途 Big Big Bay食𧐢
Maria慰勞 Jetso或五毛
J圖或冇圖 佢不限我
但我嗌 俾個真普選我
我要唱歌啊
好撚高質啊屌你樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞