[I/A] 日版波可龍迷宮-Re0.12月下旬開始

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
冇玩幾年玩番

一路都係窮丁用時間打機
係呢隻game唔得定我冇玩太耐d怪進步得太勁
咁岩抽唔中好野應該極絕 / 塔會卡到...
極絕同塔卡好正常.
我係無課玩家, 由隻驚一出玩到哩家.
好多蛋我係有, 但同時好多所謂嘅限定神/key寵我都好缺.
係哩個情況吓, 我一係儲石等抽嗰啲指定蛋.
一係就諗方法, 用我現有嘅去挑戰啲關.
換另一個角度去諗, 如果哩家畀你抽中晒啲key寵,
你所有塔同極絕都過到, 亦用咗啲時間刷整刷滿晒裝同蛋
咁之後隻驚就對你嚟講冇嘢玩㗎喇喎
我自己對哩隻驚嘅睇法, 係我接觸多咗唔同手機驚, 由pad去到龍絆等等
覺得來來去去嘅控制方式同玩法相差無異, 亦都好明白一係就肝, 一係就
波可龍哩隻驚, 真心係可以無課慢慢玩到一定程度
咁當然係要肝吓啦
但佢嘅玩法, 我真係未見到市面上有其他手機game係相約嘅
一般砌裝, 儲寵砌隊, 隻隻game都差唔多
而佢玩法係行格仔作出攻擊, 有時真係要少少腦力去諗吓點做,
自己手頭上嘅寵唔齊, 亦要諗吓點挑戰
我覺得哩隻game嘅魅力就喺哩度, 有佢獨特嘅控制打怪方式
同時佢最失敗嘅係冇利用哩個特別之處去發展多啲唔同嘢, 來來去去都係打唔同嘅怪
係...同埋佢都算crossover得幾密
黎緊又crossover七大罪第三季!

利申入左坑一個月only...多多指教
長文 讚
認同
佢地重係到
想問問係咪有line group?
波可龍最大的群組
<<<波可龍在江湖>>>
申請入會連結
https://goo.gl/forms/AZCDYUZbsu8FXRCD2

老手有AC就填依個
新手冇AC就同我講

Line ID: arstrong21
我每次入去幻想活動個轉蛋就彈game
有冇人都係咁
搵唔到邊度有acc買
想棄自己果個
買新AC定高進度?
新就淘寶買多石AC啦 等有愛合作或者6月週年抽限
高進度就fb搵人買
高進呀 fb果個交友group?
想問下啲限神裝點有?
areana活動獲得嘅
耐唔耐先開一次
參考哩個: https://gamewith.jp/pocodun/article/show/189833
我換左手機個line重新開過,但上面份表顯示只可以填一次,點算
如果新玩係咪就冇得入group
why not
打到心灰意冷
抽唔到好寵
塔1x樓限某d類寵就卡到2046
輕鬆玩啦我都係打到第20層就卡關
咁啱而家做緊七大罪活動,有愛就抽兩手就算
岩岩開始玩,係唔係要刷首抽?
伊巴仲喺到?
買石帳
伊巴仲有玩咩?
佢係到呀 不過冇玩
佢問係咪到之嘛
6週年推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞