【戰略分享】經過一條俾人清左嘅連儂隧道,我見到呢張嘢冇俾人撕過,然後,我又諗到啲嘢。 (附圖)

2659 回覆
9837 Like 39 Dislike
留意左一段時間
賣樓,招租街招甚少俾人撕走。
所以花少少心機
將老豆搵仔全面升級:

謝振中,江永祥同埋有啲警畜可能收到太多電話叫佢屙夜尿,已經set左冇得打133
雖然都買左後備機,太空卡,
但得自己打,真係手軟,
見到呢類街招。
決定將玩電話推到上另一個層次,
拉埋全城人一齊玩。
自製售樓,招租街招
全部賤價賣出租出,

一日有百幾個電話打俾班殺人犯,
問係未放盤,剩係講「打錯」都講到口水乾。

舉一反三,我仲整左啲街招,
黐學校附近,主要小學,
話免費補習,義教奥數,寫作班等等

你唔會想像到有幾多貪便宜嘅怪獸家長會打過去

仲有義診,話自己新店開張,上門睇症,跌打,推拿,針灸,邪骨,乜都好,發揮自己創意小宇宙。

再反三,善用假Account,Carousell賤賣Iphone、DC fever賤賣二手攝影器材,28 car賤賣靚車、facebook 啲 free group/二手group送靚傢私新電器,落邊個電話,唔駛再教啦
講多次,你真係想像唔到唔想貪小便宜嘅力量係幾龐大。

小妹已經靜靜地玩左成個月,
其中一張街招入左自己太空卡個電話,睇下實驗效果,
結果係:
一日百個電話不是夢!
而張街招成個月都冇人撕。
大家記住唔好剩係玩大Sir
警畜子女同家人都唔好放過

如果你都係懶豬豬
覺得買後備機 太空卡要俾錢
不妨打去美心book枱食飯 留黑警名同電話
每次book兩三圍 就有人準時打俾黑警
問佢地到未
小妹連美心集團電話都整理埋俾你
未咁懶喇
和理非們 唔好成日「今次真係好嬲」
「究竟可以做咩」
化悲憤為力量 做野啦

八月花:
旺角:35425768
九龍塘:23330222
屯門:26739328
沙田:26340338
東涌:21628018
翠園:
(銅鑼灣):25739339
(太古):36924499
(九龍灣):27582883
(旺角):26289668
(尖沙咀):27306888
(將軍澳):21856118
(沙田):26936918
(大埔):26510551
(荃灣):29410092
(癸涌):21678818
(元朗):22593538
(大埔):22192028
(將軍澳):26132883
美心皇宮 (中環) 電話:25211303
美心皇宮 (九龍灣) 電話:27508028
美心皇宮 (上環) 電話:25211303
潮江春 (上環) 電話:25457778
潮江春 (中環) 電話:25258246
潮江春 (銅鑼灣) 電話:36925050
北京樓 (尖沙咀) 電話:27358211
北京樓 (中環) 電話:25266456
北京樓 (金鐘) 電話:28458452
北京樓 (旺角) 電話:23983228
北京樓 (太古) 電話:28844131

有啲心機,可以捆綁埋藍店做

Ps

#479 玩賓妹玩到大左肚 要奉子成婚隻警畜
EQ奇低,打親去都嬲爆爆,問人玩夠未,叫人死曱甴,我就隔住個mon笑笑口聽佢發癲。
阿Sir仲話一定會搵到我(偷笑)
玩左成個月喇喎,搵到未呀?
鼓勵大家加倍慰問

Ps2
感謝前線 感謝全部魔法師
講好 核彈都唔割
你地點裝修 裝修邊個都同你地站在同一陣線

小妹上唔到前 唯有係班人渣殘殺香港人之後 諗住平日有得抖下果陣瘋狂精神轟炸佢地
等佢地追義士果陣仆街,開槍射水炮射中自己友;長期燥狂,最後子女反目,六親不認;陽萎不舉早泄,警嫂慾求不滿,出軌勾佬玩多P
gd idea
樓主 cls
咁狗
好嘢要分享
做到野
cls
Cls
why so low

成日撳錯不推文
推,呢招正
好癲
push
pish
你好撚醒
好波 文宣新方向
必須推
聽君一席話,即時醍醐灌頂,茅塞頓開。小弟由衷敬佩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞