解放軍叫維吾爾族未成年少女晚上到軍營過夜

671 回覆
1871 Like 25 Dislike
睇到呆曬
團體正尋找性暴力證人/受害者
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2640629789347426&id=124616407615456

//平等機會婦女聯席發言人區美寶稱,3個組織11月初共同發起控訴警察性暴力的國際聯署,截至本月7日收集到21國共85個團體聯署支持。為了向聯合國專家展開更有力游說,3個組織呼籲受害者主動聯絡他們並接受訪談,強調會保密。//

我們現正收集抗爭者在抗爭期間/被捕後遭受警察性暴力對待的資料,作以下用途:
1. 協助受害人可以完整保留該事件之紀錄
2. 整理資料並製成 #ProtestToo 實錄,以作追究之用
3. 收集國際聯署(進行中),結合個案提交聯合國,爭取國際間關注及支持
4. 要求香港政府獨立、公正地徹查「反送中運動」發生的性暴力

*個人資料及通訊紀錄在實錄完成後可按受訪者意願全部銷毀
詳情及相關安排請聯絡Tg @protesttoo
你老母做雞都三餐溫飽
好恐怖
佢個樣好似想食左個女仔咁
咁不如你代入下迪巴個處境可以點做
中國最棒的新彊西藏是垃圾
千千萬萬個迪巴冇啦

個淫棍應該唔係解放軍,普通漢人,但剩係叫個16歲嘅女仔夜晚嚟佢間屋已經好有問題,話有個18歲都好靚嘅。即係嗰啲強行通婚計劃係真,唔止限於軍人。
唔知係咪曲
如果曲嘅話真係曲撚到圓
Ggghhh yo
唔制止遲早到香港
真係好嬲,以前讀世史話咩元朝將管治既人分為四個階層: 蒙古人,色目人,漢人同南人,因為對下面階層既人採取高壓政策,所以政權維持唔到太耐。蒙古人殺漢人南人乜事都冇,漢人南人偷蒙古人野定殺佢牲口就死刑,個時覺得漢人南人好慘。

點知轉個頭ccp就壓逼維吾爾人,疆人,香港人,dklm
嘩你咁講野既?
好撚嘔心
安已不
下個係咪就係香港女仔
Push
好多年已經做緊依樣野,要溝淡新疆人基因,好似話同漢人結婚仲有資助之類嘅野,總之就係要你慢慢歸化
天滅中共天滅中共天滅中共
快啲解放佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞