交友app真係會令人自信全失

118 回覆
93 Like 17 Dislike
但我不是對的人
你揀人人揀你
連登感情台
呀!
用嚟叫春嘅啫
冬天扑嘢真係好爽
Feel到入面特別暖
打飛機真係無得比
your face, your fate
Match唔到真係關樣事,始終app睇相swipe左右
睇過個男神同事玩,佢好小like人,但每次like人都match到禁制
樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝。
但係,肥,就係你嘅錯!一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦!喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢?肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德。
肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥。一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪,但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走。咁你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?
所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知。喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣。作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!
係 好似好難識新朋友咁
唔好咁著緊
反正都係識唔到
早定遲消失wfc
我已經好佛系
不過成日有sales埋身都幾鬼煩
傾傾吓就已讀不回
大家都明㗎啦
我都算啦
巴打換相互評
利申非基
全部肥婆但要求180

(遇過靚女,不過我諗果啲太多選擇)
交友apps根本只係將相貌缺點放大咗
女嘅,一般樣都會有match
但男嘅如果一般樣,你一定好少match
九成match去哂啲男神級別(有樣有肌肉再加有錢)
如果你連一般樣都無嘅,你真係唔好玩啦
王祖藍係現實會溝到李亞男,但玩apps根本無可能
張icon揀得唔好咪無人match你
唔係,個樣肥毒柒換乜icon都冇用
風景, 公仔, 無聊嘢啲女明顯唔會match啦我仲見過有人用證件相做icon

不過都係個句 你明知自己肥柒毒都唔執下自己, 俾你match到女約埋出去都係碌柒架咋
準備delete哂 d app
嘥時間
反正都係脫毒唔成
到match到啦,講唔夠三四句就收皮
咁不如唔好match
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞