求救,美Amazon 第一單被lock

91 回覆
6 Like 81 Dislike
最慘係佢哋提供嘅方法我log in 都唔得,試吓Jeff 先,thx bro , 諗定下部,Alienware m17 2080
我試過dbs, 即時幫你cut卡,但都嚇死,零晨2點俾歐洲佬shopping
Sent 咗,大概幾耐先覆你?
Yes
屌,ai 好仆街
咁𠹌弱智..... 屋企好窮電話都冇
多謝佢先啊
從來唔用
屌 以為你吹水 點知係真
Thx so much , 最後你呢招先ok,
但而家同時另一個ac 都lock 9 ,我過2日得閒解埋佢
星期二到,感謝🙏
巴打 想問問你send 咗email 比Jeff 幾耐後先覆返你?
我都遇到呢個問題 開咗另一account買咗嘢又lock 9 我
Total 兩個account 比佢locked
好撚煩!
成個禮拜,可能因為black Friday,good luck bro
另外佢哋收到再過2日就unlock
我send咗兩次張billing statement (HSBC)都唔得 又係覆我同一句
成唔成功?
成功
send咗俾jeff 5日都冇回音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞