美國軍艦不來 香港賺少上億港元

100 回覆
509 Like 3 Dislike
但有咩好買又上得船?
諗唔到
屌下女點都要啦
船用食水香港好似免費,不過你要駁艇Pump 上船就自己俾(不過新型大船有海水化淡,唔拎得好多。)航母就擺錨地多,因為有飛行甲板,係艦橋好難睇岩位,要不停同岸邊拉攬工人溝通。藍嶺號就成日擺西環招商。
咁總會有,總知各種各樣都會洗錢。尤其美軍人工唔少。
買奶粉上艦做乜
一早話美軍唔嚟係懲罰香港
水兵好多會互打飛機,未必谷咗幾個月。
港共+支那大把錢,唔希罕你果幾億
比錢多,灣仔玩完一晚就入下赤柱行下買下野,佢地留都係留幾日,邊有咁多時間慢慢搵免費女食,同埋你估佢地地好似睇戲果班咁型咩好多都好柒同小朋黎嫁咋
要不是美軍來消費.....
啱呀 強國黎㗎嘛 大把錢完全唔care
淨袋又幾好喎
香港地俾你搵4萬都要拎一半交租啦
咁咪啱囉 垃圾正苦成日講經濟 幾千萬至上億喎 你估冥通呀
佢邊係砸自己腳
佢砸灣仔老蘭酒吧老闆腳姐
基本上佢反制係懲罰緊香港人
就好似美國制裁北韓,北韓射飛彈去南韓一撚樣
4000萬就咁睇真係好多
但岩岩除番5000個人
都係人均8000
當係去一次旅行其實都差唔多
始終佢地係海咁耐

岩岩一睇成億or4000萬都打個突
美國軍艦來一次好過成班自由蝗過嚟
美軍將來去到高雄,就真係「發大財」了
年薪高,福利好,退休有保障,唔洗儲錢,係船上無機會洗錢,船上又唔比扑野,係灣仔d鬼佬軍官比八千蚊兩條賓妹3p
有八千都屌賓妹
叫佢比$2000我幫佢搵高質G啦
鬼佬鐘意賓妹多過其他,英文好床上配合玩咩都得,而且鬼佬知道賓妹搵錢少,比多錢佢地就當你皇帝,鬼佬就係鍾意呢啲玩法
利申:part time bartenders
唔計性愛服務
係架艦咁長時間
買下零食手信紀念品遊戲機衫褲鞋襪乜都好啦下話
你估坐遊輪咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞